Libnet.ro
UNICEF

21:00

Alexandru Rafila, lovitura dura pentru Nelu Tataru. Ce ar face daca i-ar lua locul in Ministerul Sanatatii

Playtech Playtech,
Alexandru Rafila, lovitura dura pentru Nelu Tataru. Ce ar face daca i-ar lua locul in Ministerul Sanatatii

Reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila, a vorbit in cursul serii de joi despre cele trei lucruri majore pe care le-ar schimba daca s-ar afla in Ministerul Sanatatii. Acesta a vorbit in termeni duri despre organizarea haotica a Ministerului, dar si despre controalele DSP-urilor care s-au dovedit a fi inutile. Medicul Alexandru Rafila contrazice eficienta . continuă pe Playtech

Alexandru Rafila, anunt devastator pentru romani. Ce se va intampla in luna decembrie: Sa dea Dumnezeu sa gresesc eu

Medicul Alexandru Rafila a vorbit in cursul serii de joi despre o parte din problemele cu care se confrunta Romania in plina pandemie de COVID-19. Pe langa neregulile care au loc la nivel de Minister al Sanatatii, profesorul face previziuni sumbre cu privire la urmatoarea perioada, mai exact, la jumatatea lunii decembrie. Romania, lovita de .

Alexandru Rafila, avertisment crunt pentru cetateni. Se va intampla, din pacate, dupa alegeri

Reprezentantul Romaniei la OMS a atras atentia cu privire la efectuarea testelor pentru depistarea COVID-19 din aceasta saptamana. Alexandru rafila sustine ca in aceasta perioada a fost lasata garda jos, scazand considerabil numarul testelor. Din pacate, aceasta neglijenta a autoritatilor se va rasfrange asupra populatiei si a rezultatelor din urmatoarele saptamani. Explozie de imbolnaviri cu .

Simona Halep, lovitura dura din partea WTA. Decizia lor bizara e extrem de ferma

Lovitura grea din partea WTA pentru Simona Halep. Decizia bizara: nu a fost nominalizata in 2020 la premiul de Favorita a fanilor dupa ce a castigat precedentele trei editii. Lovitura dura pentru Simona Halep: nu a mai fost nominalizata la premiul de Favorita a fanilor in 2020 de WTA Simona Halep, numarul doi mondial, a .

Prof. Alexandru Rafila propune schimbari in domeniul sanatatii

Prof. dr. Alexandru Rafila, candidatul PSD la alegerile parlamentare 2020 a vobit la Sinteza Zilei despre schimbarile pe care le-ar face in sanatate din pozitia de ministru al Sanatatii.

Nelu Tataru: Nu putem sa ne imunizam decat trecand prin boala sau facand un vaccin!

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit in exclusivitate la Antena 3, despre unul dintre cele mai importante subiecte din pandemie: vaccinarea. Necesitatea unui vaccin este imperioasa. Nu putem sa ne imunizam decat trecand prin boala sau facand un vaccin, a spus Nelu Tataru.

Nelu Tataru, declaratii de ultima ora in cazul spitalului groazei din Resita. Ce amenda a primit conducerea: E un sistem de 30 de ani

Imaginile de groaza care infatisau pacienti infectati cu COVID-19, tinuti dezbracati pe holurile spitalului din Resita, au oripilat in mai putin de 24 de ore o tara intreaga. in urma reactiilor extrem de acide ale romanilor de pretudindeni, reprezentantii din Sanatate au luat masuri urgente pentru a afla care este adevarul. Cu ce suma a .

Nelu Tataru, despre imaginile de la Spitalul din Resita: Avem un management defectuos in foarte multe unitati medicale

In urma imaginilor aparute de la Spitalul din Resita, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a facut primele declaratii, la Antena 3. De asemenea, acesta a cerutdemiterea managerului.

Alexandru Rafila, inca o veste proasta pentru cetateni. Ce se va intampla in doar zece zile

Reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila, a declarat in repetate randuri ca situatia epidemiologica prezentata in aceasta perioada nu este una reala, iar cifrele nu reflecta absolut deloc realitatea. Astfel, cine se bucura de un trend ascendent, asa cum este mentionat de catre autoritati, trebuie sa aiba in vedere ca actualele date sunt o iluzie.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, cere un control de urgenta dupa imaginile groazei de la Spitalul Judetean Resita (FOTO)

Dupa aparitia in spatiul public a imaginilor scandaloase de la Spitalul Judetean Resita, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a solicitat, miercuri, reprezentantilor Inspectiei Sanitare de Stat ISS) sa.

Ministrul Nelu Tataru a dispus un control la Spitalul Judetean de Urgenta Resita, dupa aparitia imaginilor cumplite din sectia COVID-19 de la spitalul din Resita

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a solicitat, miercuri, reprezentantilor Inspectiei Sanitare de Stat ISS) sa demareze de urgenta un control la Spitalul Judetean de Urgenta Resita, urmare a imaginilor aparute in spatiul public privind modul in care sunt tratati pacientii din cadrul sectiei de boli infectioase.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )