Libnet.ro
UNICEF

18:45

Boala mai periculoasa decat Covid-19 inca face ravagii: 1 copil moare la 2 minute

Playtech Playtech,
Boala mai periculoasa decat Covid-19 inca face ravagii: 1 copil moare la 2 minute

Pandemia de Covid-19 nu este singura amenintare medicala care trebuie oprita. Boala mai periculoasa decat COvid-19 inca face ravagii. 1 copil moare la 2 minute din pricina acestei probleme foarte grave. Organizatia Mondiala a Sanatatii face un apel disperat catre autoritatile dintr-o zona a planetei sa trateze situatia cu maxima seriozitate. Cifrele prezentate de OMS . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Iarna face ravagii in Romania. Judetele vizate cu cod galben de ninsori

ANM Administratia Nationala de Meteorolgie) a emis o noua alerta tip cod galben de ninsori in Dobrogea si in Muntenia, care a intrat in vigoare, azi, la ora 15:00. Alerta meteo ANM. Iarna face ravagii in Romania Meteorologii au emis astazi o avertizare cod galben de ninsori in sud-estul Munteniei, dar si in cea mai .

Ludovic Orban: Capacitatea de testare COVID-19 e mai mare decat numarul de teste efectuate. Acesta e limitat de numarul de cereri care se incadreaza in definitiile de caz (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca autoritatile cresc constant capacitatea de testare COVID-19. Seful Guvernului a precizat ca aceasta capacitate este mai mare decat numarul de teste efectuate, caci ac.

Ionel Ganea i-a socat pe toti. S-a insurat din nou, desi abia divortase! Cine este femeia mult mai tanara decat el

Ionel Ganea a scapat de burlacie! Fostbalistul din generatia de aur s-a casatorit la doar doua luni de la divort. Noua partenera e cu 11 ani mai tanara decat el. Cine este si cum arata? Ionel Ganea s-a insurat al doar doua luni de la divort Ionel Ganea a fost burlac doar doua luni, iar .

Japonia. Numarul sinuciderilor in octombrie, mai mare decat bilantul deceselor de COVID-19 pentru zece luni

Numarul sinuciderilor este mai mare decat cel al deceselor de COVID-19 in Japonia, fenomen accentuat de consecintele economice si sociale ale masurilor luate de autoritati in vederea combaterii pandemiei, relateaza CBS News.

Japonia: Peste 2.100 de sinucideri in octombrie, cifra mai mare decat tot bilantul Covid-19 in 10 luni de pandemie

Numarul de japonezi care se sinucid fenomen exacerbat de repercusiunile economice si sociale ale masurilor anti-pandemie este mult mai mare decat al celor care mor de Covid-19, noteaza CBS News.

Sondaj Novel Research: Peste 40% dintre romani spun ca niciun alt partid nu ar fi putut guverna mai bine decat PNL

Un sondaj Novel Research arata ca, in opinia a 40,5% dintre repondenti, niciun alt partid nu ar fi putut realiza o guvernare mai buna decat PNL. 31,5% dintre cei care au raspuns intrebarilor au indicat alte.

The Undoing, debut britanic mai bun decat Game of Thrones

Serialul drama al HBO The Undoing, cu Nicole Kidman si Hugh Grant in rolurile principale, a inregistrat un debut mai bun pentru Sky Atlantic al Comcast din Marea Britanie decat Urzeala tronurilor Game of Thrones.

Familia Ionescu si rata saraciei la romani. Vezi distributia pe regiuni sau dupa numarul copiilor. INS a numarat in 2019 peste 4,63 milioane de romani saraci, mai multi decat cu un an in urma

Cand vine ziua de leafa, nu e mare bucurie in casa domnului Ionescu. Jumatate din bani se duc sa acopere datoriile din saptamana de dinaintea salariului, cu un sfert din leafa isi plateste intretinerea si telefonul, iar cu sfertul ramas supravietuieste cel mult o saptamana. Dupa care o ia de la capat cu imprumuturile. Am o lista cu prietenii carora le datorez bani. Cum incasez ceva, rambursez in ordine datoriile primului de pe lista. Daca nu mai raman cu nimic, mai imprumut si adaug alt nume in coada listei. Si asta de vreo doi ani, spune Ionescu. Fara sa stie, Marius este unul din cei 4. 000 de romani considerati oficial saraci. INS a publicat rata saraciei pe 2019, aceasta crescand la 23,8% anul trecut de la 23,5% in 2018.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )