Libnet.ro
UNICEF

13:31

OMS, avertisment de ultima ora pentru omenire: Vom trai din nou acelasi lucru sau chiar mai rau

Playtech Playtech,
OMS, avertisment de ultima ora pentru omenire: Vom trai din nou acelasi lucru sau chiar mai rau

Mike Ryan, directorul Programului pentru Urgente Sanitare al OMS, a tras un mare semnal de alarma cu privire la riscul ca omenirea sa se confrunte cu viitoare noi pandemii, daca nu invata din greselile celei actuale, a relatat luni, agentia Reuters, citata de Agerpres. Amnezia pare sa cuprinda lumea Expertul de la Organizatia Mondiala a . continuă pe Playtech

EDITIE SPECIALA DEDICATA ZILEI NATIONALE A ROMANIEI - INTAI DECEMBRIE Vreau sa sarbatorim Ziua Nationala cu optimismul ca vom trai intr-o Romanie si mai puternica in Europa

Vreau sa sarbatorim Ziua Nationala cu optimismul ca vom trai intr-o Romanie si mai puternica in Europa.

Ce se intampla acum cu vaccinul Pfizer. Americanii au luat decizia de ultima ora

Detalii noi despre vaccinul Pfizer. Ce decizie de ultima ora au luat autoritatile americane? Ce se intampla cu compania care trebuie sa transporte vaccinul realizat deja? Companii aeriene de marfa si pasageri se pregatesc deja. Noi detalii despre vaccinul Pfizer Compania aeriana Uniter Ailines a inceput sa efectueze zboruri pentru a transporta vaccinul in locurile-cheie.

EXCLUSIV Informatii de ultima ora despre Mihai Budeanu, internat la ATI. Toata familia lui are covid-19

Solistul trupei 3 Sud Est, Mihai Budeanu, care in urma cu doua saptamani a fost diagnosticat cu nemilosul coronavirus, se simte mai bine. Va fi transferat de la Terapie Intensiva la salon, iar mai apoi va fi internat intr-un centru medical de refacere. Surse din apropierea familiei marelui artist au declarat, in exclusivitate pentru Playtech. ro, .

Informatii de ultima ora despre Ioan Niculae. Ce spun medicii despre sansele milionarului

Informatii de ultima ora despre Ioan Niculae si despre starea lui de sanatate. Omul de afaceri s-a infectat cu noul coronavirus, iar situatia sa a fost una foarte grava. Apropiatii milionarului au dezvaluit ca barbatul a ajuns la Spitalul Victor Babes. Aici a intrat pe mana specialistilor. Ce spun medicii despre sansele milionarului de a .

Avertisment OMS: Vom trai din nou acelasi lucru sau chiar mai rau in timpul vietilor noastre

Mike Ryan, directorul Programului pentru urgente sanitare al OMS, a avertizat luni ca omenirea risca viitoare pandemii daca sufera de amnezie si nu invata din criza actuala de coronavirus, informeaza Agerpres.

OMS, ingrijorata pentru ca lumea poate risca noi pandemii din cauza amneziei Covid. Vom trai din nou acelasi lucru sau chiar mai rau in timpul vietilor noastre

Mike Ryan, directorul Programului pentru urgente sanitare al OMS, a precizat, luni ca oamenii risca si alte pandemii daca sufera de amnezie si nu invata din criza actuala de coronavirus,.

Oficialii OMS, ingrijorati de o alta pandemie, deja: vom trai din nou acelasi lucru sau chiar mai rau

In timp ce pandemia de coronavirus a fost deja pierduta in fata conspiratiilor raspandite in mediul online, oficialii OMS sunt ingrijorati de o viitoare urgenta sanitara. Un numar.

Nicusor Dan, anunt de ultima ora despre subventia la incalzire: Nu poti sa pui oamenii sa plateasca niste pierderi pe care tu, ca furnizor, le produci

Primarul general al Capitalei anunta ca nu va sustine renuntarea la subventia de care beneficiaza bucurestenii pentru agentul termic, el explicand ca nu poti sa pui oamenii sa plateasca niste pierderi pe care tu, ca furnizor, le produci. El spune ca autoritatile se vor putea gandi va reducerea subventiei abia dupa efectuarea de investitii in sistemul de productie si transport pentru agentul termic.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )