Libnet.ro
UNICEF

19:30

OMS, avertisment de ultima ora. Ce va trebui sa poarte toata lumea dupa vaccinul anti-COVID19

Playtech Playtech,
OMS, avertisment de ultima ora. Ce va trebui sa poarte toata lumea dupa vaccinul anti-COVID19

Vesti mai putin bune vin direct de la OMS, ai carei reprezentanti ne atentioneaza cu privire la efectele nedovedite ale vaccinului anti-COVID-19. Desi antidotul impotriva noului coronavirus reprezinta o sansa uriasa pentru o mare parte a populatiei, acestia ne recomanda sa avem in vedere mai multe reguli de protectie. Ce restrictii raman dupa vaccinarea anti-covid-19 . continuă pe Playtech

Alexandru Rafila, avertisment de ultima ora cu privire la carantinarea Romaniei. Ce va face daca va deveni premier: Nu as putea sa imi asum sa mint!

Medicul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru functia de premier, a vorbit luni seara despre situatia Romaniei in momentul de fata. Acesta a recunoscut ca gestiunea pandemiei nu a fost facuta asa cum trebuia, iar rezultatele nefavorabile ne afecteaza pe toti. Ce planuri are pentru Romania Alexandru Rafila a abordat luni seara mai multe probleme legate, .

Raed Arafat, avertisment de ultima ora pentru cetateni . Cum vor fi sanctionate persoanele care nu respecta regulile

Explozia cazurilor de COVID-19 ne sperie pe toti, insa medicii si autoritatile se tem pentru un posibil colaps al sistemului medical. Spitalele sunt arhipline, iar pacientii nou infectati, care vor avea nevoie de internare, nu vor mai avea loc in spital. Raed Arafat a vorbit luni seara despre modul in care romanii trebuie sa sarbatoreasca .

Marcel Ciolacu, avertisment de ultima ora pentru presedintele Romaniei: Iohannis trebuie sa inteleaga ca a pierdut alegerile

Lupta pentru putere capata proportii uriase, astazi mai mult ca oricand. Odata cu intalnirea de la Cotroceni, Marcel Ciolacu doreste sa se impuna in fata presedintelui. Liderul PSD sustine ca presedintele Iohannis trebuie sa inteleaga si sa accepte infrangerea, luand in considerare nominalizarea facuta de PSD pentru functia de premier. Guvernarea condusa de Orban a .

Grupul Air France KLM pregateste livrarea vaccinului Covid-19 in toata lumea

Compania Air France KLM pregateste livrarea vaccinului COVID-19 in toata lumea, prin hub-urile sale .

Divizia CARGO a grupului Air France KLM se pregateste pentru livrarea vaccinului COVID-19 in toata lumea

Air France - KLM pregateste livrarea vaccinului COVID-19 in toata lumea, prin hub-urile sale europene, Amsterdam - Schiphol si Paris - Charles de Gaulle, conform unui comunicat trimis redactiei.

Detaliul intim scapat de cuplul Naomi Hedman si Florin Ristei. Toata lumea a aflat deja

Dragostea dintre Naomi Hedman si Florin Ristei a luat nastere pe platourile X Factor, unde ea era concurent, iar el jurat. Sentimentele lor au vorbit dupa etapa de Bootcamp, moment in care senzuala englezoaica a ratat unul dintre cele trei scaune puse la dispozitie de mentorul sau, Delia. Spectaculos a inceput, spectaculos a continuat. Cei .

Anuntul pe care toata lumea il astepta! S-a gasit tratamentul pentru ca Michael Schumacher sa duca o viata mai normala

Jean Todt are vesti bune despre bunul sau prieten Michael Schumacher, cel care a suferit un grav accident la schi, in urma cu sapte ani. De atunci, legendarul pilot de Formula 1 nu a mai avut nicio aparitie publica, iar informatiile legate de starea sa de sanatate sunt foarte putine. Todt, un apropiat al familiei .

Cand se intorc elevii in bancile scolilor in 2021. Anunt de ultima ora de la Ministerul Educatiei

A inceput campania de vaccinare anti-Covid in SUA. intre timp, in Romania, previziunile curg. De pilda, de la Ministerul Educatiei vin vesti cum ca scoala fata in fata ar putea reveni din cel de-al doilea semestru. Totul depinde de evolutia epidemiologica din tara noastra. Anunt de la Ministerul Educatiei: Elevii ar putea reveni in banci .

De ce apar cazuri grave de covid-19. Descoperire de ultima ora a medicilor

Explozia cazurilor de COVID-19 a creat panica pe plan mondial. Cu mici diferente, situatia este aceeasi: spitalele nu mai au locuri unde sa primeasca pacientii in stare grava, Terapiile Intensive fiind arhipline. Singura minune prin care pacientii in stare grava pot intra in sectiile ATI este aceea in care starea unui bolnav evolueaza si este .

Angela Merkel a luat decizia crunta. Informatii de ultima ora, sute de mii de romani sunt in pericol

Germania se pregateste de inca un lockdown, astfel ca ia masuri in ce priveste scolile, magazinele, dar si orice alt soi de activitate ce implica adunarile de oameni. Angela Merkel a luat decizia crunta intr-o conferinta de presa care a fost organizata la capatul unei reuniuni a guvernului federal impreuna cu premierii landurilor federale, Angela .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3297 seconds )