Libnet.ro
UNICEF

01:05

OMS a facut anuntul crunt pentru oameni. Toti romanii vor fi afectati, este mai rau decat oricand

Playtech Playtech,
OMS a facut anuntul crunt pentru oameni. Toti romanii vor fi afectati, este mai rau decat oricand

Marea Britanie, focarul Europei. in urma cu cateva zile, specialistii britanici au descoperit o noua tulpina a noului coronavirus, care a ajuns si in Italia. Anunt OMS: a aparut o noua tulpina a SARS-CoV-2. Situatia nu este scapata de sub control, dar nici nu poate fi lasata la voia intamplarii Dupa ce in urma cu . continuă pe Playtech

Cum se taie avocado corect, de fapt. Greseala pe care o fac toti romanii cu acest fruct

Pare simplu sa tai un avocado, dar adevarul este altul. Exista un truc insa de care trebuie sa tineti cont. Asadar. in loc sa taiati avocado pe lungimea lui, trebuie sa-l taiati pe mijloc. Cum se taie avocado corect, de fapt Daca avocado este copt, puteti sa strangeti usor, iar miezul va iesi frumos afara.

Cum gatesti corect carnea de vita, de fapt. Greseala pe care toti romanii o fac ii strica gustul

O alimentatie sanatoasa inseamna un consum echilibrat de alimente. Baza dietei noastre ar trebui sa fie alcatuita atat din produse de origine vegetala, cat si animala. Carnea are importanta ei in alimentatie, iar una dintre cele aflate in capul listei recomandate de specialisti este cea de vita. Desi o carne in aparenta imprevizibila, dupa ce .

Ce se intampla cu majorarea de 8% a pensiilor din ianuarie 2021. Violeta Alexandru a facut anuntul azi

Violeta Alexandru a facut un anunt foarte important pentru pensionari. Ce se intampla cu majorarea de 8% a pensiilor care era anuntata pentru ianuarie a lui 2021? Violeta Alexandru, anunt despre majorarea de 8% a pensiilor Violeta Alexandru nu poate sa spuna daca majorarea punctului de pensie cu 8% se va aplica din luna ianuarie .

Iohannis a facut anuntul oficial: se intampla dupa Craciun pentru milioane de romani

Romania, ca multe alte state afectate de pandemie, asteapta sosirea primelor loturi de vaccin anti-covid. Deja autoritatile, inca inainte de alegerile parlamentare, au stabilit si planul de vaccinare. Conform planului, campania de vaccinare va avea ca primi beneficiari personalul medical, urmat de cei cu varste inaintante. Presedintele Klaus Iohannis a dat si un termen de .

Oana Zavoranu a dat lovitura. A facut anuntul de care vedetele din Romania se temeau

Oana Zavoranu e de temut! Aceasta a facut un anunt la care multe vedete s-au gandit, dupa ce si-a anuntat emisiunea. Fanii actritei din Sacrificiul aveau incredere in ea si deja vizionasera directia in care au mers lucrurile. Oana Zavoranu, anunt extraordinar. Actrita a dat lovitura Oana Zavoranu e de neoprit! Dupa ce le-a facut .

E out din Parlament! AUR a facut anuntul chiar in aceasta dimineata. E acuzat de tentativa de omor

Dupa aparitia aliantei AUR pe scena politica, dupa alegerile parlamentare, au existat voci care au acuzat componenta partidului. Conform acestora, unii din membrii aliantei, aflati pe listele parlamentare, ar fi avut de-a face cu represaliile din Decembrie 1989. Printre cei vizati se afla si Francisc Toba, ales ca parlamentar in circumscriptia Brasov. Francisc Toba are .

Cum s-a transformat radical Horia Brenciu in 2020. Ce a facut Ana Bogdan pentru artist

Horia Brenciu nu inceteaza sa uimeasca. Fie la TV, pe scena sau, mai nou, chiar pe terenul de tenis. Acest nou sport face parte din stilul sau de viata acum, schimbare la care a contribuit si Ana Bogdan. Alt Horia Brenciu din 2020. Artistul s-a transformat radical in ultima perioada. Ana Bogdan i-a fost de .

Anuntul zilei de la Lidl: toti romanii trebuie sa afle ce se da gratis chiar acum

Lidl Romania este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din tara si are si oferte si concursuri foarte ravnite pentru toti clientii. Mai exact, cei de la Lidl Romania au.

NICOLAE CIUCA: De Craciun, ii indemn pe toti romanii sa respecte restrictiile

Prim-ministrul interimar, Nicolae Ciuca, a transmis, astazi, un mesaj pentru respectarea, cu ocazia sarbatorilor de Craciun, a restrictiilor impuse de autoritati in contextul pandemiei de COVID-19.

NICOLAE CIUCA: De Craciun, ii indemn pe toti romanii sa respecte restrictiile

Prim-ministrul interimar, Nicolae Ciuca, a transmis, astazi, un mesaj pentru respectarea, cu ocazia sarbatorilor de Craciun, a restrictiilor impuse de autoritati in contextul pandemiei de COVID-19.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )