Libnet.ro
UNICEF

13:30

OMS da vestea crunta pentru milioane de romani. Ce se intampla cu tulpina covid care a aparut in Marea Britanie

Playtech Playtech,
OMS da vestea crunta pentru milioane de romani. Ce se intampla cu tulpina covid care a aparut in Marea Britanie

Din pacate, OMS da vestea crunta pentru milioane de romani. Ce se intampla cu tulpina covid care a aparut in Marea Britanie, cititi in articolul de mai jos. OMS: Noile forme de coronavirus suprasolicita sistemele sanitare, din cauza numarului mare de persoane infectate OMS a dat vestea crunta pentru milioane de romani. Este incredibil ce . continuă pe Playtech

Vesti bune pentru milioane de romani. Ce analize importante isi pot face gratuit in 2021

O sa fie infiintat un registru national pentru evidenta persoanelor cu boli si afectiuni alergice. Acestea sunt cuprinse intr-o lege noua, care este promulgata de catre presedintele Klaus Iohannis. Vesti bune pentru milioane de romani Persoanele care suspecteaza ca au alergii, dar si cele confirmate cu acest tip de afectiuni o sa aiba o serie .

OMS, anunt socant pentru 2021. Ce se va intampla cu omenirea, in ciuda vaccinului

Desi toata lumea astepta iesirea pe piata a injectiei care sa ne protejeze de covid-19, OMS face un anunt socant pentru 2021. Iata ce se va intampla cu omenirea, in ciuda vaccinului care este deja valabil in multe dintre tari. OMS, despre 2021 si vaccinul anti-covid-19 in ciuda vaccinului anti-covid-19, OMS Organizatia Mondiala a Sanatatii) .

Pensii 2021. S-a redus varsta de pensionare pentru acesti romani. Klaus Iohannis a aprobat legea

In 2016 la nivelul Camerei Deputatilor era depus un proiect de lege. Proiectul facea referire la varsta de pensionare a unei categorii de angajati din cadrul serviciilor de ambulanta la nivel national. Conform proiectului se dorea reducerea varstei de pensionare a acestei categorii. Proiectul a devenit lege si a fost promulgata de Presedintele Klaus Iohannis .

Pensii 2021. Anuntul urias pentru milioane de pensionari: cu cat cresc pensiile

Pensii 2021. A fost facut anuntul urias pentru milioane de pensionari. Cu cat cresc pensiile in acest an, cititi in articolul de mai jos. Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anuntat ca pensiile vor creste in 2021, insa nu se stie cu cat si nici cand A fost facut un anunt urias in ceea ce ii .

Cum pot scapa romanii de popririle ANAF. Veste geniala pentru milioane de oameni: ce trebuie sa faci

In data de 1 iulie, anul trecut, Guvernul Orban emitea o OUG. Prin aceasta ANAF are in acest moment acces la toate datele privind conturile bancare atat ale persoanelor fizice, cat si juridice. Conform OUG nr. 1112020 din 1 iulie 2020, ANAF are acces la Registrul central electronic pentru conturi de plati si conturi bancare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )