Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ce sunt certificatele electronice de vaccinare, cel mai nou proiect al OMS pentru calatorie

Playtech Playtech,
Ce sunt certificatele electronice de vaccinare, cel mai nou proiect al OMS pentru calatorie

In niciun colt al mapamondului, vaccinarea impotriva Covid-19 nu va fi obligatorie. Cu toate acestea, OMS are un plan menit sa faciliteze calatoriile internationale intr-o maniera facila,. continuă pe Playtech

Un grup bipartizan din Congresul SUA propune un nou proiect de masuri pentru sustinerea economiei, in valoare de 908 miliarde de dolari

Un grup bipartizan din Congresul Statelor Unite a prezentat, marti, un nou proiect de masuri pentru sustinerea economiei afectate de pandemia de coronavirus, in valoare de 908 miliarde de dolari, in incercarea de a debloca negocierile dintre democrati si republicani, transmite Reuters.

Ce se intampla daca pui bicarbonat si zahar in camerele tale. Cel mai util truc pentru toti romanii de la bloc

Prezenta gandacilor in bucatarie nu este placuta, mai cu seama ca, odata ce am observat aparitia primelor exemplare, trebuie sa le lasam pe toate si sa trecem la treaba, deoarece acesti daunatori se inmultesc cu rapiditate. Pentru a reveni la o casa din nou necalcata de picior de insecta, exista o multime de moduri de .

LUDOVIC ORBAN, DESPRE PROBLEMELE DE PE TRONSONUL DE AUTOSTRADA A7: E o defectiune la un rost care va fi remediata in cel mai scurt timp

Premierul Ludovic Orban a afirmat, astazi, ca problemele de pe Tronsonul de autostrada A7 sunt cauzate de o defectiune la un rost, problemele urmand a fi remediate in cel mai scurt timp.

Pianul Hermes cu 24 de rujuri. Cel mai luxos cadou de sarbatori

Am intrat in luna cadourilor, iar celebrul brand Hermes vine cu o surpriza pentru toti fanii. Mai exact, o cutie sub forma de pian ce contine 24 de rujuri. Este cel mai luxos cadou de sarbatori.

Cel mai murdar obiect din baia ta. Pui mana pe el zilnic. Nu, nu e vasul de toaleta!

Punem pariu ca nu stiai ca acesta este, de fapt, cel mai murdar obiect din baia ta? Pui mana zilnic pe el si nu, nu e vasul de toaleta. Studiul acesta iti spune tot ce trebuie sa stii despre bacteriile din casa. Care este, de fapt, cel mai murdar obiect din baie Un studiu realizat .

Cel mai colorat desert iubit de toti copiii. Ingredientul principal e vedeta sezonului

Acesta este cel mai colorat desert iubit de toti copiii. Ingredientul principal este vedeta sezonului, un motiv in plus sa prepari aceasta prajitura delicioasa cat mai curand. Tarta cu dovleac, un desert iubit de toti copiii Daca nu mai stii ce sa prepari bun pentru cei dragi, poti incerca cel mai colorat desert. Iubit de .

IOHANNIS: Votul este cel mai puternic instrument aflat la indemana cetateanului

Presedintele Klaus Iohannis a facut, vineri, un apel privind prezenta la vot, aratand ca votul este cel mai puternic instrument aflat la indemana cetateanului, scrie Agerpres.

Ludovic Orban: Cel mai mare numar de teste s-a efectuat in noiembrie, 864.819. Noi am crescut constant capacitatea in functie de nevoia de testare Permanent se rostogolesc aceleasi neadevaruri (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban sustine ca, in ceea ce priveste capacitatea de testare a Romaniei, permanent se rostogolesc aceleasi neadevaruri, care nu au nicio legatura cu realitatea. Cel mai mare numar de.

Cine este fondatorul Auchan. A pornit de la un singur magazin si a ajuns cel mai bogat om din Franta

Auchan este un grup multinational francez de retail cu sediul in Croix, Franta. incepand din 2019, Auchan este unul dintre cei mai mari comercianti cu amanuntul din lume, cu prezenta directa in Franta, Italia, Spania, Portugalia, Luxemburg, Polonia, Romania, Ungaria, Maroc, Taiwan si China si are 639 de hipermarketuri si 2874 de supermarketuri in intreaga .

Record negativ pentru Italia. A fost raportat cel mai mare numar de morti, de la inceputul pandemiei. 993 decese, doar in ultimele 24 de ore

Guvernul de la Roma a anuntat un record negativ, cauzat de pandemia de COVID-19. in cursul zilei de miercuri au fost inregistrate 993 de decese, in cazul persoanelor infectate cu noul coronavirus, fiind cel mai mare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )