Libnet.ro
UNICEF

19:32

Ultima ora. Medicul Alexandru Rafila a intrat in izolare. Vestea crunta pe care reprezentantul Romaniei la OMS a aflat-o cu putin timp in urma

Playtech Playtech,
Ultima ora. Medicul Alexandru Rafila a intrat in izolare. Vestea crunta pe care reprezentantul Romaniei la OMS a aflat-o cu putin timp in urma

Momente tensionate in familia renumitului medic, Alexandru Rafila. Candidatul PSD la alegerile parlamentare si principala propunere pentru functia de premier a aflat de curand ca unul dintre membrii familiei sale este infectat cu COVID-19, astfel ca si izolarea sa este imperativa. Ce se intampla in aceste momente Potrivit stirileprotv. ro, surse din PSD au dezvaluit ca . continuă pe Playtech

Medicul Alexandru Rafila, izolat la domiciliu, dupa ce sotia sa a fost diagnosticata cu virusul COVID-19

Medicul Alexandru Rafila a intrat in izolare, dupa ce sotia sa a fost testata pozitiv pentru COVID-19. Mediculmicrobiolog propusde PSD pentru postul de premier a confirmat informatia pentru.

Medicul Alexandru Rafila, reactie neasteptata dupa ce a aflat ca i-ar putea lua locul lui Ludovic Orban in fruntea Guvernului. Cum a primit vestea

Surpriza neasteptata pentru romani dupa rezultatele partiale la alegerile parlamentare desfasurate duminica. in acest moment, potrivit exit-poll-ului, PSD conduce detasat clasamentul, astfel ca liderul partidului a inceput sa-si faca socotelile cu privire la candidatii partidului care ar putea ocupa functia de premier. Marcel Ciolacu, propunerea surpriza din partea PSD Nici nu s-au aflat inca rezultatele .

Medicul Alexandru Rafila, despre posibila functie de premier: E o propunere care trebuie sa fie foarte bine cantarita. Nu nominalizarea e importanta, ci gestionarea corespunzatoare a acestei tari

Medicul Alexandru Rafila s-a declarat surprins de nominalizarea sa pentru functia de premier al Romaniei, in urma alegerilor parlamentare 2020. Acesta a mentionat ca s-ar simti onorat sa fie intr-o astfel de.

Alexandru Rafila a intrat in izolare

Medicul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru postul de premier, se afla in izolare, dupa ce sotia sa a fost confirmata cu COVID-19, potrivit unor surse politice.

Alexandru Rafila, in izolare dupa un membru al familiei s-a infectat cu COVID-19

Alexandru Rafila, reprezentant al Romaniai la OMS si cel care a deschis lista PSD pentru Camera Deputatilor in Bucuresti, se afla in izolare, dupa ce un membru al familiei a fost testat cu noul coronavirus.

Alexandru Rafila, in izolare dupa ce sotia s-a infectat cu COVID-19

Alexandru Rafila, reprezentant al Romaniai la OMS si cel care a deschis lista PSD pentru Camera Deputatilor in Bucuresti, se afla in izolare, dupa ce un membru al familiei a fost testat cu noul coronavirus.

Alexandru Rafila se afla in izolare

Profesorul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru functia de premier al Romaniei, se afla in izolar.

Alexandru Rafila: PSD a castigat aceste alegeri. Nu mai e loc de festivism si demagogie

Medicul Alexandru Rafila a declarat, duminica, dupa inchiderea urnelor ca este convins sa rezultatul anuntat de exit-poll va fi confirmat si ca, dupa numaratoarea voturilor, PSD isi va consolida pozitia. Rafila afirma ca in tara nu mai este loc acum de festivism si demagogie.

Ciolacu: Alexandru Rafila - una dintre propunerile de premier din partea PSD

Medicul Alexandru Rafila este una dintre propunerile de premier din partea PSD, a anuntat duminica liderul formatiunii, Marcel Ciolacu. intrebat daca PSD are un nume de posibil premier, Ciolacu a spus ca sunt patru propuneri.

Alexandru Rafila, surprins dupa ce Marcel Ciolacu l-a propus pentru functia de premier: Si pentru mine a fost o surpriza

Alexandru Rafila s-a declarat surprins de nominalizarea sa pentru functia de premier al Romaniei, in urma alegerilor parlamentare 2020. Presedintele partidului, Marcel Ciolacu, a declarat ca medicul se afla.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )