Libnet.ro
UNICEF

13:45

Oferte eMAG pentru OnePlus 7. Cat dai pe cel mai tare telefon chinezesc

Playtech Playtech,
Oferte eMAG pentru OnePlus 7. Cat dai pe cel mai tare telefon chinezesc

Daca esti in cautare de oferte eMAG, ei bine, azi e o zi norocoasa. OnePlus 7 Pro e unul dintre cele mai laudate telefoane. De acum e si in Romania, iar pretul s-ar putea sa fie cel care. continuă pe Playtech

Oferte eMAG: telefoane bune pe care le iei la pret mic

Pe final de mai, avem cateva oferte eMAG numai bune de luat in seama. Sunt telefoane care au ajuns acum la un pret suficient de mic cat sa nu regreti ca dai banii pe ele. Oferte eMAG la.

Cel mai sigur telefon din lume, lansat oficial: de ce nu ai auzit de el, pana acum

De-a lungul anilor, am vazut multe smartphone-uri care se laudau cu performanta de a oferi cel mai ridicat grad de securitate al datelor. Bittium Tough Mobile 2 este doar cel mai recent dintre.

Cum arata cel mai mic copil din lume. Cand s-a nascut, avea greutatea unui mar

O familie din Statele Unite se poate mandri cu cel mai mic copil din lume. Copilul s-a nascut prematur la doar 23 de saptamani, dar a supravietuit si tocmai a iesit din spital. Avea greutatea unui mar. Asta isi aduc aminte doctorii despre primele ore de viata ale fetitei. La doar 245 de grame, bebelusul [] .

Bugetul UE - cine plateste cel mai mult si cine primeste mai multi bani

Polonia a fost cel mai mare beneficiar net al bugetului UE adica a primit mai mult decat a dat), urmata de Grecia, Romania, Ungaria si Portugalia, potrivit Dnevnik, citata de Rador. Marea Britanie are o contributie neta la bugetul UE. Cu alte cuvinte, contribuie mai mult decat primeste inapoi. in 2017, alte noua tari au avut o contributie neta.

Evenimentul auto al anului: a lansat cel mai puternic model! Imagini SPECTACULOASE: bolidul are 1.000 de cai putere si poate atinge 340 de kilometri pe ora (FOTO, VIDEO)

A lansat, miercuri, cel mai asteptat autoturism al anului. Este vorba despre un model hibrid de automobil de lux, 4WD SF90 Stradale, care poate circula in liniste pe strazile oraselor datorita energiei.

SUA: Cel mai mic bebelus din lume a fost externat dintr-un spital din San Diego, California

Cel mai mic bebelus din lume a iesit din spital, la 5 luni dupa ce a venit pe lume in San Diego, California, relateaza CNN.

Masinile SH care se strica cel mai repede, potrivit mecanicilor. Cele mai frecvente defectiuni

Masinile SH care se strica cel mai repede, potrivit mecanicilor, ar trebui evitate. Dupa voba romanii sunt prea saraci ca sa aiba masini proaste, e bine sa eviti marcile considerate.

Dunarea este cel mai poluat fluviu din Europa - studiu

Dunarea este cel mai poluat fluviu din Europa. Este concluzia celui mai mare studiu in care a fost analizat nivelul de antibiotice din raurile din 72 de tari. in peste 100 din ele, concentratia descoperita a.

Digi24: Ascensiunea lui Dragnea de la bisnitar de Teleorman la cel mai puternic om politic din Romania: Am plecat de la un carton

Inainte de a deveni cunoscut pe scena politica, Liviu Dragnea a fost ani buni antreprenor. A inceput de jos, a facut afaceri cu negustorii din Teleorman, dupa care si-a deschis un bar. La sase ani de la Revolutie, era deja unul dintre cei mai instariti oameni din judet. Oamenii locului spun ca cei mai multi bani i-a facut in cei 12 ani cat a fost angajat al statului.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 21 - 28 MAI BET - cel mai rentabil indice, dintre cei analizati

Impulsionat indeosebi de cresterile celor doua societati bancare de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), indicele BET a bifat un avans de 4,29%, in intervalul 21 - 28 mai, cea mai buna evolutie dintre toate cosurile de actiuni analizate, pentru perioada avuta in vedere.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )