Libnet.ro
UNICEF

12:45

Pareri OnePlus 7 Pro: avantaje, dezavantaje si ce spun cei care l-au folosit

Playtech Playtech,
Pareri OnePlus 7 Pro: avantaje, dezavantaje si ce spun cei care l-au folosit

OnePlus a incercat anul acesta sa ofere mai multe optiuni. Astfel, are doua modele: OnePlus 7 Pro si OnePlus 7. Sunt numeroase pareri despre OnePlus 7, dar am adunat doar cateva care te ajuta. continuă pe Playtech

Vesti proaste despre pensii, de la un economist: Cei care cotizeaza intregul stagiu pierd

Un economist aduce vesti proaste celor care cotizeaza la pilonul 1 de pensii. Ordonanta de Urgenta 114, care permite incetarea platii la pilonul 2 si transferul a 3,75% din venit la sistemul public de pensii distruge un proiect si genereaza si mai mult risc sistemic si dezechilibre macroeconomice ireversibile, sustine Cristian Paun. Vesti proaste despre [] .

Anunt important pentru cei care vor sa-si cumpere o casa! Cum functioneaza programul O familie, o casa

Prima Casa s-a transformat in programul O familie, o casa. Pentru a accesa acest program trebuie sa indeplinesti mai multe criterii. Conform proiectului, cei ce se incadreaza in acest tip.

Viorica Dancila despre votul din Diaspora: Cei care au gresit trebuie sa plateasca

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat PSD), premierul Viorica Dancila,a declarat marti seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca persoanele care au gresit in legatura cu.

Viorica Dancila: Nu sunt multumita de votul din diaspora. Cei care au gresit, trebuie sa plece acasa!

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat, marti, ca nu este multumita de modul in care s-a desfasurat votul in diaspora si a cerut Ministerului Afacerilor Externe o analiza in acest sens, ea aratand ca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )