Libnet.ro
UNICEF

21:00

VIDEO OnePlus 7 ar putea fi cel mai aratos telefon din acest an

Playtech Playtech,
VIDEO OnePlus 7 ar putea fi cel mai aratos telefon din acest an

Noi imagini cu OnePlus 7 au aparut pe internet si confirma faptul ca noul telefon ar putea fi cel mai aratos smartphone din acest an. in 2019 este de asteptat ca OnePlus sa lanseze trei. continuă pe Playtech

PONTA, DESPRE IMPRUMUTUL DE 3 MILIARDE DE EURO: Are cel mai mare cost din istoria Romaniei

Imprumutul de 3 miliarde de euro atras recent de Guvern are cel mai mare cost din istoria Romaniei, dobanda fiind de aproximativ 2,2 miliarde de euro, a afirmat, duminica, intr-o conferinta de presa, presedintele Pro Romania, Victor Ponta.

Victor Ponta, despre imprumutul de 3 miliarde de euro: Are cel mai mare cost din istoria Romaniei

Imprumutul de 3 miliarde de euro atras recent de Guvern are cel mai mare cost din istoria Romaniei, dobanda fiind de aproximativ 2,2 miliarde de euro, a afirmat duminica, intr-o conferinta de presa, presedintele Pro Romania, Victor Ponta, potrivit Agerpres.

IN TRIMESTRUL INTAI DIN 2019 Pretul petrolului a marcat cel mai rapid avans din ultima decada

Pretul petrolului crestea vineri, sus-tinut de reducerea productiei aplicata de OPEC si de sanctiunile americane impotriva Iranului si Venezuelei, cotatia titeiului indreptandu-se astfel catre cea mai semnificativa crestere trimes-triala din anul 2009 incoace, potrivit Reuters.

Video Una dintre cele mai bogate femei din Rusia a murit intr-un accident aviatic

Natalia Fileva, unul dintre detinatorii liniei aviatice rusesti S7 a murit intr-un accident aviativ in sudul orasului german Frankfurt, informeaza The Guardian.

France Football: Lionel Messi, cel mai bine platit fotbalist al lumii (130 de milioane de euro pe stagiune)

Atacantul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, continua sa fie fotbalistul cel mai bine platit din lume, potrivit unui top publicat de France Football, citat de Le Figaro.

Ponta: imprumutul de 3 miliarde de euro are cel mai mare cost din istoria Romaniei. Osa platim dobanda de 2,2 miliarde euro

Imprumutul de 3 miliarde euro luat recent de Guvern are cel mai mare cost din istoria Romaniei, deoarece vom plati dobanda de 2,2 miliarde euro, a declarat duminica liderul Pro Romania Victor Ponta.

VIDEO WTA Miami: Ashleigh Barty a castigat cel mai important titlu al carierei - Victorie in doua seturi cu Karolina Pliskova (scor 7-6, 6-3)

Ashleigh Barty 11 WTA), cap de serie 12, si-a trecut in palmares cel mai important trofeu al carierei, dupa ce a castigat turneul Premier Mandatory de la Miami. Australianca a invins-o in doua seturi pe Karolina Pliskova 7 WTA), favorita numarul 5, scor 7-61), 6-3. Finala de pe Hard Rock Stadium a durat o ora si 39 de minute.

Un roman s-a sinucis in Anglia dupa ce a aflat ca sotia il insela cu cel mai bun prieten

Zoltan Benedek, un roman plecat anul trecut la munca in Anglia, s-a sinucis in iunie 2018, dupa ce sotia l-a anuntat ca l-a inselat cu cel mai bun prieten. Zoltan se insurase in 2015. Cazul a ajuns in.

Lionel Messi, cel mai bine platit fotbalist din lume

Jucatorul argentinian Lionel Messi continua sa fie jucatorul de fotbal cu cel mai mare salariu.

SONDAJ Ce problema iti va influenta cel mai mult votul la europarlamentare?

Un studiu realizat in mai multe tari europene, inaintea apropiatelor alegeri europarlamentare, arata ca statele din sudul si estul continentului, inclusiv Romania, sunt ingrijorate mai putin de teme precum imigratia si mai mult de emigratie, coruptie sau economie. Sondaj HotNews. ro: Ce problema crezi ca-ti va influenta cel mai mult votul la europarlamentare?.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2459 seconds )