Libnet.ro
UNICEF

13:45

Andreea Banica, intr-un scandal de proportii din cauza fiicei sale. Ce s-a intamplat dupa ce nu a trimis-o la scoala

Playtech Playtech,
Andreea Banica, intr-un scandal de proportii din cauza fiicei sale. Ce s-a intamplat dupa ce nu a trimis-o la scoala

Andreea Banica s-a trezit intr-un scandal imens pe nepusa masa. Cunoscuta cantareata a incins spiritele pe retelele de socializare dupa un simplu mesaj pe Instagram care o avea in prim-plan pe fiica sa. Ce s-a intamplat si de ce i-a revoltat pe mare parte din fanii ei? Andreea Banica, scandal de proportii in mediul online. continuă pe Playtech

Dana Budeanu il face praf pe Raed Arafat din cauza mastilor! A scos adevarul la iveala, in sfarsit

Dana Budeanu, cunoscuta pentru clipurile ei cu tenta critica la adresa autoritatilor, se pare ca a facut iar valva. in cel mai recent interviu, Dana il acuza dur pe Raed Arafat, subiectul fiind mastile de protectie. Dana Budeanu il face praf pe Raed Arafat din cauza mastilor Dana Budeanu este din ce in ce mai .

DIN CAUZA UNOR PROBLEME TEHNICE SpaceX a amanat lansarea urmatoarei transe de microsateliti Starlink

Compania SpaceX a anuntat joi amanarea pana la o data neprecizata a lansarii unei noi transe din flota de microsateliti pentru internet de mare viteza Starlink din cauza unor probleme ale sistemului de recuperare al rachetei Falcon 9 care urma sa transporte satelitii pe orbita.

Antena 3, lovitura din cauza Danei Budeanu. Ce a patit postul TV

Editia exploziva a emisiunii Sinteza Zilei, moderata de Mihai Gadea, ce a avut-o ca invitat pe Dana Budeanu a adus noua lovitura postului Antena 3. Totul s-a decis in urma cu 24 de ore. Ce repercursiuni au atras dezvaluirile socante ale vedetei. Postul Antena 3 a primit o noua lovitura, din cauza Danei Budeanu. Ce .

Tariceanu se asteapta la cresteri de neimaginat ale cazurilor de COVID-19 din cauza transportului public

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a avertizat asupra riscului ca infectarile cu coronavirus sa ajunga la valori de neimaginat din cauza felului in care sunt igienizate mijloacele de transport public ale STB.

Turneele ATP si WTA de la Moscova, anulate din cauza noului coronavirus

Editia 2020 a turneelor de tenis ATP si WTA de la Moscova a fost anulata din cauza cresterii numarului de cazuri de infectare cu noul coronavirus din capitala rusa, au anuntat responsabilii celor doua circuite intr-un comunicat, informeaza Reuters.

Stare de alerta in Romania. Un oras a fost inchis din cauza numarului urias de imbolnaviri cu COVID-19. Ce masuri de urgenta au fost luate

Alerta in nordul Moldovei, acolo unde un oras s-a inchis dupa ce numarul de cazuri COVID-19 a explodat. Potrivit ultimelor informatii, orasul Siret din Suceava a intrat in scenariul rosu, autoritatile introducand masuri de urgenta pentru cetateni. Ce activitati au fost suspendate Potrivit prefectului de Suceava, decizia a fost luata dupa ce incidenta cazurilor de .

Accident teribil in Bistrita. Un baiat de 26 de ani si-a pierdut viata din cauza unei glume facute de sofer. Ce au descoperit politistii

Tragedie in Bistrita, acolo unde un sofer inconstient a produs un accident grav in care si-a pierdut viata un tanar in varsta de 26 de ani. Evenimentul a avut loc miercuri noapte, pe DN 17D, pe raza localitatii Ilva Mica. Soferul a vrut sa-i faca o gluma prietenului sau Doi tineri se intorceau cu masina .

Scandal din cauza unei nunti anulate in plina pandemie de coronavirus: Clientul acuza ca nu a mai primit avansul inapoi pentru pensiunea inchiriata

Scandal in Iasi dupa ce in plina pandemie de coronavirus, o nunta a fost anulata. Clientul care ar fi apelat la serviciile oferite de o pensiune pentru organizarea unei nunti care nu a mai avut loc il acuza pe.

EXCLUSIV Gina Pistol se retrage din emisiunea de la Antena 1 din cauza sarcinii. Ce i-au transmis medicii iubitei lui Smiley

Insarcinata in patru luni, blondina a fost sfatuita de medicul sau sa stea cat mai potolita in aceasta perioada si sa nu faca deloc efort, motiv pentru care Gina Pistol refuza orice propunere de colaborare. Gina Pistol se retrage de la Antena 1. Care este motivul Considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania, .

Premiera culturala: Art Safari se prelungeste cu o saptamana, dupa ce zeci de oameni au ratat evenimentul din cauza cozilor imense

Expozitia Art Safari 2020 se prelungeste cu inca o saptamana, programul de vizitare urmand sa fie reluat marti si sa tina pana duminica, 27 septembrie inclusiv), anunta organizatorii. Este pentru prima oara in isoria acestui eveniment cultural cand este decisa prelungirea programului, ca urmare a succesului inregistrat in aceste zile cand zeci de oameni au stat la cozi interminabile, iar multi dintre cei care si-au cumparat bilete online nu au mai ajuns sa viziteze expozitia din Victoria Tower.

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )