Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cand retelele sociale au facut legea: blocarea lui Trump, un precedent periculos

Playtech Playtech,
Cand retelele sociale au facut legea: blocarea lui Trump, un precedent periculos

Donald Trump nu mai exista in spatiul online. Prezenta sa a fost redusa la zero de catre gigantii din tech, iar acesta este un precedent periculos, in opinia fondatorului Twitter. La. continuă pe Playtech

Politicienii francezi, solidari cu Donald Trump in contextul excluderii sale de pe retelele sociale: Nicio reactie din partea oamenilor politici din Romania

Politicienii francezi se pozitioneaza de partea lui Donald Trump, presedintele american in exercitiu, in contextul in care acesta a fost exclus de pe retelele sociale dupa violentele care au avut loc in urma.

Cancelarul Merkel considera problematica blocarea conturilor lui Trump pe retelele sociale

Cancelarul Angela Merkel considera problematica blocarea conturilor presedintelui Donald Trump pe .

Asaltul asupra Capitoliului. Unde incepe si unde se termina libertatea de exprimare pe retelele sociale

Blocarea presedintelui american Donald Trump de catre principalele platforme de socializare a redeschis controversa privind libertatea de exprimare in mediul online. Desi explicata drept o incalcare a regulilor prin incitare la violenta, decizia a ridicat intrebari privind implicarea gigantilor Internetului in politica.

Fondatorul Twitter: Blocarea lui Trump pe Twitter creeaza un precedent periculos

Fondatorul si patronul Twitter, Jack Dorsey, considera ca decizia de a-l bloca pe Donald Trump pe platforma a fost buna, dar constituie in acelasi timp un esec si stabileste un precedent care i se pare periculos in ce priveste puterea detinuta de marile companii, noteaza AFP, citata de Agerpres. Este un esec din partea noastra in a promova o conversatie sanatoasa, a scris el pe Twitter miercuri, intr-o serie de mesaje unde revine asupra deciziei retelei sociale de a-l bloca definitiv pe presedintele in exercitiu al Statelor Unite pentru ca a incurajat violentele de la Capitoliu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )