Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cat costa cel mai nou ceas Samsung listat deja de Orange

Playtech Playtech,
Cat costa cel mai nou ceas Samsung listat deja de Orange

Samsung a anuntat Galaxy Watch odata cu Galaxy Note 9. Acum e listat de Orange in magazinul online pentru precomenzi. Samsung Galaxy Watch e alternativa la Apple Watch de la compania sud-coreeana. Are un design similar cu modelele precedente, un nume mai simplu, dar si cateva optiuni suplimentare. Acesta este disponibil in doua dimensiuni diferite []. continuă pe Playtech

UEFA: Luka Modric, Cristiano Ronaldo si Mohamed Salah, finalistii pentru titlul de cel mai bun jucator al sezonului 2017/18

UEFA a anuntat, luni, lista scurta cu fotbalistii dintre care se va desemna castigatorul titlului de cel mai bun jucator al sezonului 2017/2018. Luka Modric Real Madrid), Cristiano Ronaldo Real Madrid/Juventus) si Mohamed Salah Liverpool) sunt cei trei finalisti aflati in cursa pentru premiul UEFA Men's Player of the Year.

Cel mai mare lant de hipermaketuri traditionale investeste 16 miliarde de dolari ntr-un marketplace online, sa atace Amazon

Tendinta de extindere a afacerilor de comert traditional de a se extinde in online continua: cel mai mare lant de hipermarketuri din lume, Walmart, investeste 16 miliarde de dolari in marketplace-ul Flipkart, pentru a ataca astfel pozitiile Amazon, liderul mondial in e-commerce.

Cel mai mare lant de hipermaketuri conventionale investeste 16 miliarde de dolari ntr-un marketplace online, sa atace Amazon

Tendinta de extindere a afacerilor de comert conventional de a se extinde in online continua: cel mai mare lant de hipermarketuri din lume, Walmart, investeste 16 miliarde de dolari in marketplace-ul Flipkart, pentru a ataca astfel pozitiile Amazon, liderul mondial in e-commerce.

Ecaterina Andronescu continua atacurile la adresa conducerii social-democratilor: Acesta este CEL MAI SLAB GUVERN al PSD!

Senatoarea Ecaterina Andronescu isi continua atacurile la adresa actualei conduceri a partidului, precum si la adresa Guvernului Dancila. Ea considera ca acest guvern este cel mai slab din istoria.

Sondaj Avangarde. Cine este cel mai bun presedinte al Romaniei din istorie

Cel mai bun presedinte al Romaniei din istorie Nicolae Ceausescu - 30% Traian Basesci - 15% Klaus Iohannis - 7% Emil Constantinescu - 5% Ion Iliescu - 5% Gheorghe Gheorghiu Dej -.

Cel mai inutil aeroport din lume. A costat o avere si este inca nefolosit de 12 ani

Aeroportul de pe insula Sfanta Elena din Oceanul Atlantic, rezultatul unei investitii de 285 de milioane de lire sterline, este poreclit cel mai inutil aeroport din lume dupa mai multe etape de regres, potrivit.

De-a Viata Ascunselea. Adrian Niculescu: Caut sa nu ma razbun. Omul care iarta este cel mai puternic

Adrian Niculescu stie cel mai bine ceinseamna sa fii umilit de romani, dar acest lucru nu l-a impiedicat sa viseze si sa-si cladeasca, pas cu pas, tot ce si-a propus. Tenacitatea lui vine din.

Detalii despre cum ataca hackerii bancile romnesti:Cel mai adesea sunt vizate retelele de bacnomate

Oficiali ai Serviciului Roman de Informatii SRI) de la Centrul National Cyberint CNC) au precizat sambata pentru Agerpres ca grupari infractionale din strainatate tintesc destul de des banci din Romania, cel mai adesea fiind vizate sistemele informatice care gestioneaza retelele de ATM-uri, dar si institutii din zona administratiei sau cea guvernamentala.

ASUS a lansat cel mai subtire laptop de gaming: Zephyrus S

Notebook-urile de gaming au devenit din ce in ce mai subtiri in ultimii ani, dar noul Zephyrus S de la ASUS este promovat ca fiind cel mai subtire dintre toate. Daca ai o afinitate pentru gaming si nu te incanta sa te joci pe console, ASUS tocmai si-a actualizat linia de computere portabile dedicate placutei [].

Ecaterina Andronescu, ntrebata daca guvernul Dancila este cel mai slab din istoria PSD: Cred ca da / PSD poate sa dea guverne mult mai performante

PSD poate sa dea guverne mult mai performante, acesta fiind al doilea motiv al scrisorii prin care s-a cerut zilele trecute demisia conducerii partidului, a declarat luni, la Adevarul live, senatoarea PSD Ecaterina Andronescu, potrivit Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )