Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cererile de somaj tehnic se depun din 1 aprilie. Cum se face online

Playtech Playtech,
Cererile de somaj tehnic se depun din 1 aprilie. Cum se face online

Din cauza crizei actuale, un numar mare de angajati au intrat in somaj tehnic, iar statul a identificat cateva solutii in acest caz. Guvernul Romaniei a anuntat ca va suporta o parte din. continuă pe Playtech

Somaj tehnic: Cati bani pot primi angajatii care depun cererile? Cand se vor achita sumele

Romania isi poate acoperi necesarul de finantare pentru o perioada de cinci luni, insa pandemia afecteaza in mod cert veniturile, iar deficitul bugetar pe 2020 ar putea depasi 5% din produsul intern brut, a declarat luniministrul de Finante, Florin Citu,pentru agentia de presa Reuters. Somaj tehnic: Cati bani pot primi angajatii care depun cererile Guvernul, .

Orban estimeaza ca sunt 500.000 de persoane cu contractele de munca incheiate, suspendate sau in somaj tehnic: Vom face controale

Premierul Ludovic Orban estimeaza ca exista 500. 000 de persoane cu contractele de munca incheiate, suspendate sau in somaj tehnic, din cauza crizei provocate de coronavirus. Vom face controale. Daca se descopera ca reprezentantul unei companii a mintit, poate avea repercusiuni de natura penala, a decarat Orban, luni seara.

Cum arata si cand se depune cererea pentru somaj tehnic. Unde se centralizeaza actele

Efectele economice au inceput sa se vada peste tot in lume, inclusiv in Romania, iar autoritatile de la Palatul Victoria incearca sa tina sub control toate aceste aspecte. Din pacate pentru populatia Romaniei situatia nu va fi una buna, absolut deloc. Cum arata si cand se depune cererea pentru somaj tehnic Conform ultimelor date, numarul .

Coronavirus: Informaticienii din Bulgaria trimisi in somaj tehnic fac gratuit aplicatii digitale pentru spitale

Informaticienii bulgari plasati in somaj tehnic vor inzestra gratuit spitalele publice din tara cu aplicatii digitale pentru a imbunatati procedura de internare a pacientilor diagnosticati cu noul coronavirus, salvandu-si in acelasi timp locurile de munca, au anuntat Guvernul si directorii unor companii din Bulgaria, scrie Agerpres, citand AFP.

Cati bani vor primi angajatii in somaj tehnic

Secretarul de stat in Ministerul Muncii, Alin Ignat, responsabil cu coordonarea activitatii Agentiei Nationale pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS) si a agentiilor judetene de resort a completat marti informatiile furnizate de ministrul Muncii, precizand cati bani vor primi cei aflati in somaj tehnic.

Un milion de romani ar putea intra in somaj tehnic. Tot ce trebuie sa stiti

Guvernul a simplificat procedura pentru somaj tehnic, in contextul in care se asteapta ca circa un milion de romani sa fie afectati doar pe perioada starii de urgenta.

Scenariu: Un milion de persoane trimise in somaj tehnic. Ministrul Muncii: Efortul bugetar, patru miliarde de lei

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunta ca autoritatile au facut un scenariu conform caruia un milion de persoane ar urma sa fie trimise in somaj tehnic, in perioada starii de urgenta decretate de autoritati, situatie in care efortul bugetar pentru acoperirea indemnizatiilor acestora va fi de patru miliarde de lei.

Cand se depun cererile pentru ajutorul de somaj tehnic

Ministerul Economiei reaminteste ca certificatele de situatie de urgenta nu mai sunt necesare pentru obtinerea somajului tehnic si anunta perioadele in care pot fi depuse cererile.

Somaj tehnic in contextul COVID-19: cele 9 modificari relevante pentru angajati si angajatori

Ca urmare a propunerilor si recomandarilor transmise de mediul de afaceri catre Guvern, precum si a intelegerii de catre factorii de decizie din mediul public ca reglementarea initiala ar fi oferit un cadru mai putin echitabil pentru a sprijini.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )