Libnet.ro
UNICEF

11:16

Cine transmite la TV meciul Insulele Feroe Romania, in preliminariile Euro 2020

Playtech Playtech,
Cine transmite la TV meciul Insulele Feroe Romania, in preliminariile Euro 2020

Romania joaca in deplasare in runda cu numarul 7 a grupei F din preliminariile Euro 2020 impotriva reprezentativei Insulelor Feroe. Meciul se disputa la ora 19:00 si este transmis live de postul de televiziune Pro TV. De asemenea, partida poate fi urmarita online in format live stream. Insulele Feroe Romania, in preliminariile Euro 2020 . continuă pe Playtech

Romania, tinuta in sah de Insulele Feroe in preliminariile EURO 2020 (pauza)

Nationala de fotbal a Romaniei este la egalitate cu selectionata Insulelor Feroe, 0-0, la pauza meciului care are loc sambata, pe Stadionul Torsvollur din Torshavn, in Grupa F a preliminariilor EURO 2020 la.

Romania, victorie clara, dar muncita cu Insulele Feroe, in preliminariile EURO 2020

Nationala de fotbal a Romaniei este la egalitate cu selectionata Insulelor Feroe, 0-0, la pauza meciului care are loc sambata, pe Stadionul Torsvollur din Torshavn, in Grupa F a preliminariilor EURO 2020 la.

Euro 2020, preliminarii: Insulele Feroe vs Romania (19:00) Victoria, cuvantul de ordine pentru tricolori

Nationala de fotbal a Romaniei se afla in fata a doua meciuri extrem de importante, iar orice pas gresit va fi sinonim cu ratarea calificarii la Euro 2020. Primul test va fi in Insulele Feroe, pe arena Torsvollur gazon sintetic) din Torshavn, sambata, de la ora 19:00 ora Romaniei). Elevii lui Cosmin Contra sunt obligati sa castige pentru a ramane cu sanse reale in lupta cu Norvegia si Suedia pentru locul 2 in Grupa F. Confruntarea cu Insulele Feroe va fi transmisa in direct pe ProTV si LiveText pe HotNews. ro.

Romania invinge Insulele Feroe cu 3-0 in preliminariile Euro 2020. Contra muta inspirat in repriza secunda. VIDEO

Romania a invins Insulele Feroe cu 3-0, in deplasare, in runda cu numarul 7 din grupa F a preliminariilor Euro 2020. Golurile tricolorilor au fost marcate de Puscas, Mitrita si Keseru. in urma acestui rezultat, Romania urca pe locul 2 in grupa, cu 13 puncte. De la ora 21:45 se joaca partidele Malta Suedia .

Asa am trait Feroe - Romania 0-3

Sambata de la 19:00 transmitem live text in aceasta pagina meciul Insulele Feroe - Romania din preliminariile EURO 2020.

Numerele tricolorilor la meciul cu Feroe

Vedeti mai jos ce numere si-au ales jucatorii nationalei Romaniei pentru meciul de sambata seara cu Insulele Feroe, in preliminariile EURO 2020.

Euro 2020, preliminarii: Insulele Feroe vs Romania 0-3 Joc anost al tricolorilor - Puscas, Mitrita si Keseru au marcat in ultimele 20 de minute

Nationala de fotbal a Romaniei s-a chinuit mai bine de 70 de minute pentru a inscrie in fata reprezentativei Insulelor Feroe, pe arena Torsvollur din Torshavn. Fara inspiratie pe fazele de constructie, elevii lui Cosmin Contra au reusit sa deblocheze tabela abia in minutul 74, prin George Puscas. Celelalte doua goluri au venit in ultimele 11 minute de joc. Alexandru Mitrita 83) a inscris in premiera pentru nationala Romaniei si a pasat decisiv pentru reusita lui Claudiu Keseru 90+4) din prelungiri.

Arbitru din Azerbaidjan la meciul cu Feroe

UEFA a delegat o brigada din Azerbaidjan sa arbitreze meciul dintre Insulele Feroe si Romania din preliminariile EURO 2020.

Cine transmite la TV meciul Romania Ucraina, in preliminariile Euro U21

Romania U21 continua campania de calificare la Euro 2021. Tricolorii mici intalnesc reprezentativa similara a Ucrainei, joi, 10 octombrie 2019, de la ora 20:30, in runda cu numarul 2 din grupa 8 a preliminariilor. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Pro TV, dar poate fi urmarita si online in format live stream.

Euro 2020, preliminarii: Nationala Romaniei a ajuns in Insulele Feroe pentru meciul de sambata

Dupa un zbor de 4 ore, nationala Romaniei a ajuns la Torshavn, unde va evolua, sambata, in compania Insulelor Feroe, in preliminariile CE-2020.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2463 seconds )