Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cumparaturi online fara frontiere pentru romani. UE creaza o piata unica digitala

Playtech Playtech,
Cumparaturi online fara frontiere pentru romani. UE creaza o piata unica digitala

Noul regulament propus de Comisia Europeana, care elimina geoblocarea nejustificata in mediul online in intreaga Uniune Europeana, a intrat in vigoare in data de 3 decembrie. Ce inseamna asta pentru romani. Europenii nu vor trebui sa se mai teama ca un site web le va bloca accesul sau ii va redirectiona doar pentru ca ei sau [] . continuă pe Playtech

Cumparaturi online fara frontiere, dupa intrarea n vigoare a noului regulament UE. Ce trebuie sa faca Romnia

Noul regulament care elimina geoblocarea nejustificata in mediul online in intreaga Uniune, intra de astazi in vigoare. Europenii nu vor trebui sa se mai teama ca un site web le va bloca accesul sau ii va redirectiona doar pentru ca ei sau cardurile lor de credit provin dintr-o alta tara. Oriunde s-ar afla in UE, vor avea acces la bunuri si servicii online, anunta Comisia Europeana.

Comisia Europeana elimina geoblocarea. De astazi, europenii pot face cumparaturi online fara frontiere

Noul regulament propus de Comisia Europeana, care elimina geoblocarea nejustificata in mediul online in intreaga Uniune, intra in vigoare astazi, 3 decembrie 2018.

Recalcularea pensiilor: Anunt fara precedent pentru milioane de romani! Vezi si tu esti pe lista celor cu pensii mai mari

Procesul de recalculare a pensiilor, pentru aproximativ 100. 000 de pensionari, a inceput pe 1 octombrie. Noile prevederi se vor aplica pentru mai multe categorii profesionale, precum fostii angajati din minerit,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )