Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cumparaturile online vor fi, in sfarsit, mai sigure: cand vom avea in Romania noile reguli UE

Playtech Playtech,
Cumparaturile online vor fi, in sfarsit, mai sigure: cand vom avea in Romania noile reguli UE

In timp ce comertul traditional a ajuns sa fie reglementat destul de bine, nu la fel se poate spune despre comertul online. Din fericire, UE schimba regulile pentru acest sector economic. Din. continuă pe Playtech

Unde te poti ascunde daca izbucneste Al Treilea Razboi Mondial. Care sunt cele mai sigure tari din lume

Conflictul imens provocat de ordinul lui Trump care a adus dorinta razbunarii extrem de sangeroasa a iranienilor sperie pe toata lumea. Mai mult decat atat, declaratiile presedintelui Statelor Unite ale Americii sunt din ce in ce mai socante. Unde s-ar putea retrage oamenii in cazul celui de-al treilea razboi mondial? Cele mai sigure tari din .

Klaus Iohannis a promulgat oficial legea. Ce categorii de romani vor primi mai multi bani in 2020

Noul an vine cu vesti bune pentru o parte din romanii care si asa nu o duc foarte bine din punct de vedere financiar. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea bugetului asigurarilor de stat pentru 2020. Legea a fost deja publicata in Monitorul Oficial. Klaus Iohannis a promulgat oficial legea Conform legii, bugetul asigurarilor sociale .

Noi reguli pentru cumparaturile online

Noile norme europene privind protectia consumatorilor, ca parte a Noilor avantaje pentru consumatori, au intrat marti in vigoare, a anuntat Comisia Europeana precizand ca regulamentul vizeaza o mai buna aplicare si modernizare a normelor actuale ale UE privind protectia consumatorilor, in conformitate cu evolutiile digitale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )