Libnet.ro
UNICEF

12:00

Dani Mocanu, decizie radicala. Anuntul facut in urma cu putin timp

Playtech Playtech,
Dani Mocanu, decizie radicala. Anuntul facut in urma cu putin timp

Dani Mocanu a reusit sa-si surprinda fanii serios de data asta. Ce decizie a luat cunoscutul cantaret de manele si cum i-a anuntat pe cei care il urmaresc in mediul online? Dani Mocanu, decizie radicala. Ce anunt a facut cantaretul? Cunoscutul cantaret de manele este mai hotarat decat niciodata sa isi schimbe viata. Acesta si-a . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Ce se intampla cu ucigasul Larisei Chelaru, la un an dupa ce a fost eliberat conditionat. Decizie radicala, dupa ce a ajuns sa aiba si el un copil si propria lui familie

In urma cu cateva zile, ucigasul Larisei Chelaru a scapat, definitiv, si de eliberarea conditionata, ispasindu-si pedeapsa. Playtech. ro a aflat care sunt planurile de viitor ale lui Robert Ciobanu si din ce intentioneaza sa isi castige existenta. A rapit, violat si ucis o fetita de 8 ani in 2005, sotii Chelaru mergeau la politie pentru .

Brigitte Pastrama, decizie radicala. Cati bani castiga dupa casnicia cu Ilie Nastase

Brigitte Pastrama si-a scos la vanzare apartamentul de lux, achizitionat in timpul casniciei cu Ilie Nastase, despre care se spune ca l-ar fi primit cadou de la fostul tenismen, pentru a-i da bani fiului sau. Brigitte Pastrama, decizie radicala dupa scandalul cu fiul ei Brigitte Pastrama a scos la vanzare apartamentul de lux achizitionat in .

Lovitura financiara pentru Gheorghe Hagi! Anuntul facut de presa din Spania

Viitorul Constanta nu a mai prins faza play-off a Ligii 1, dar asta nu pare sa afecteze situatia pe piata transferurilor. Echipa lui Gheorghe Hagi este lider detasat in play-out si in ultima etapa a invins clar Aceademica Clinceni, scor 5-0. Rivaldinho a reusit o dubla in fata ilfovenilor si este monitorizat de mai multe .

Gata cu distractia! Anuntul facut de Violeta Alexandru. Nu ne dorim lucrul acesta

Ministrul Muncii lanseaza un prim scenariu si anume inchiderea teraselor din cauza numarului mare de infectari. Violeta Alexandru sustine ca a observat ca la terase nu se respecta regulile sanitare. Pe de alta parte, administratorii de terase spun ca o astfel de decizie i-ar dobori de tot.

Cresterea pensiilor cu 40%, sprijin pentru economia Romaniei. Anuntul facut de ALDE

ALDE trage un semnal de alarma si spune ca cresterea pensiilor de la 1 septembrie cu 40% este un sprijin pentru economia Romaniei. De asemenea, formatiunea politica sustine ca marirea cu 10% a pensiilor ar fi un cadou otravit! Anuntul a fost facut pe pagina de Facebook a partidului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,194 seconds )