Libnet.ro
UNICEF

07:45

Donald Trump a ramas si fara canalul de YouTube, dupa amenintarea cu boicotul

Playtech Playtech,
Donald Trump a ramas si fara canalul de YouTube, dupa amenintarea cu boicotul

Dupa ce a pierdut accesul la majoritatea conturilor sale online, incepand cu Twitter si Facebook, Donald Trump a pierdut si accesul la contul sau de YouTube. Perceptia generala este ca. continuă pe Playtech

Donald Trump a ramas si fara YouTube: I-a fost interzis accesul pentru cel putin o saptamana

YouTube a anuntat marti ca a suspendat canalul fostului presedinte american, Donald Trump, si a sters un videoclip pentru ca a incalcat politica platformei prin incitare la violenta, dupa asaltul de saptamana trecuta asupra Capitoliului american de catre suporterii presedintelui.

Donald Trump si Mike Pence, prima intalnire dupa violentele de la Capitoliu. Ce au discutat cei doi in Biroul Oval

Presedintele si vicepresedintele in exercitiu, Donald Trump si Mike Pence, s-au intalnit luni pentru prima oara dupa violentele de la Capitoliul SUA, care s-au petrecut in timp ce Pence prezida sedinta in.

Donald Trump, blocat pe YouTube: Pe canalul presedintelui in exercitiu nu se mai poate posta continut timp de cel putin sapte zile

YouTube a blocat canalul oficial al presedintelui american Donald Trump de la a mai incarca continut pentru cel putin o saptamana, invocand posibilitatea de a izbucni noi violente dupa asaltul de la.

YouTube a suspendat canalul lui Donald Trump

YouTube a anuntat ca a suspendat canalul lui Donald Trump pentru ca a incalcat politica platformei prin incitare la violenta dupa asaltul de saptamana trecuta asupra Capitoliului american de catre suporterii presedintelui, transmite Reuters.

YouTube a blocat canalul lui Donald Trump pentru cel putin 7 zile

Platforma video YouTube a blocat canalul presedintelui american Donald Trump pentru cel putin 7 zile, invocand riscul de incitare la violenta.

YouTube a blocat canalul lui Donald Trump pentru 7 zile

Platforma video YouTube a blocat canalul presedintelui american Donald Trump pentru cel putin 7 zile, invocand riscul de incitare la violenta.

Donald Trump face apel la calm: Fara violenta, fara vandalisme

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a lansat miercuri un apel la calm adresat tuturor americanilor, in apropierea a noi manifestari anuntate in tara, scrie AFP.

Ce se va intampla in America daca Donald Trump va fi demis. Vestile sunt infioratoare

Inceputul de an 2021 a gasit America in plina tensiune, revolte de strada siatacul asupra bastionului democratiei americane, Capitoliul. Lucrurile pare ca iau un traseu si mai tensionat, iar FBI este in alerta, dupa ultimele informatii din presa americana. Pierderea alegerilor si declaratiile extremiste ale actualului presedinte, Donald Trump, au adus America in pragul unui .

Actiunile Twitter au scazut cu 8% dupa suspendarea contului lui Donald Trump

Actiunile Twitter listate in Germania au scazut cu 8% luni, prima zi de tranzactionare dupa ce reteaua sociala a suspendat permanent contul lui Donald Trump, care avea 88 de milioane de urmaritori, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Actiunile Twitter au scazut dupa ce compania a suspendat permanent contul lui Donald Trump

Actiunile Twitter au scazut cu 12,3% luni, in prima zi de tranzactionare de cand compania de socializare a suspendat definitiv contul presedintelui Donald Trump. Twitter a declarat vineri tarziu ca a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )