Libnet.ro
UNICEF

18:30

Dupa trei ani de casnicie si doi copii, Andreea Balan a postat un mesaj emotionant. Ce spune despre sotul ei

Playtech Playtech,
Dupa trei ani de casnicie si doi copii, Andreea Balan a postat un mesaj emotionant. Ce spune despre sotul ei

Andreea Balan a postat un mesaj special pentru sotul ei, actorul George Burcea. Cantareata le-a impartasit fanilor sai din mediul online si cateva fotografii din albumul de vacanta, fiind plecata de curand in Mauritius. Desi inceputul concediului nu a fost tocmai cel dorit, pentru ca mezina familiei sale s-a imbolnavit de enterocolita, lucrurile au revenit, . continuă pe Playtech

Serena Williams a castigat primul trofeu dupa trei ani

Serena Williams, locul 10 WTA si cap de serie numarul 1, a castigat, duminica, turneul de la Auckland, primul ei trofeu dupa ce a nascut o fetita, in septembrie 2017. Ea a revenit in competitii in martie 2018.

Ce suma impresionanta a platit Andreea Balan pentru vacanta de lux. in ce conditii a stat in Mauritius la un hotel de cinci stele

Andreea Balan nu se uita la bani cand vine vorba de relaxare si distractie. Frumoasa artista se afla, in prezent, in vacanta in Mauritius, unde petrece timp de calitate alaturi de familia ei. Iata ce conditii de lux si cat a scos din buzunar diva pentru o astfel de vacanta. Ce suma impresionanta a platit .

Doi copii din Buzau au fost diagnosticati cu gripa

Doi copii de 3 si 6 ani din Buzau, care au ajuns la Spitalul Judetean, au fost diagnosticati cu gripa, in urma efectuarii testelor rapide, transmite news. ro. Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului.

Copila de trei ani, infometata, moarta dupa ce a mancat detergent

O fetita in varsta de trei ani, infometata, a decedat dupa ce a mancat detergent. Copila fusese lasata acasa singura timp de o saptamana de mama plecata la o petrecere.

IN ULTIMII TREI ANI Crestere de aproape 270% pentru actiunile Turbomecanica

Actiunile producatorului de componente pentru aeronave Turbomecanica TBM) au marcat o evolutie spectaculoasa in ultimii trei ani. intre 30 decembrie 2016 si 30 decembrie 2019, pretul actiunii TBM a urcat de la 0,0968 lei la 0,355 lei, echivalentul unui avans de 266,7%, cu mult peste cel al indicilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), BET Plus avand, in perioada mentionata, o apreciere de 41,56%. Mai mult decat atat, cu tot cu dividende, randamentul total al titlului companiei aeronautice este de 343,9%, printre cele mai mari livrate de emitentii listati la BVB, in intervalul avut in vedere.

incepe reabilitarea Cazinoului din Constanta, dupa patru ani si patru licitatii esuate

Incep lucrarile de restaurare a Cazinoului din Constanta, dupa patru ani si patru licitatii esuate. Primarul Constantei a anuntat ca miercuri va preda cladirea Companiei Nationale de Investitii si constructorului. Lucrarile costa 94 de milioane de lei, transmite Mediafax.

Lia Olguta Vasilescu, despre Pilonul II de pensii: Poate fi Caritas. Dupa 10 ani de contributie, primesti 46 de lei pe luna la pensie

Lia Olguta Vasilescu a atacat Guvernul PNL, spunand ca isi bate joc de pensiile romanilor. Fostul ministru al Muncii a spus ca dupa 10 ani de contributie la Pilonul II de pensii, un roman va primi in medie 46 de lei la pensie si ca fondurile private de pensii pot fi un Caritas.

Guvernul reglementeaza circulatia cu trotinete electrice: deplasarea pe trotuar interzisa Aproape 200 de accidente in care au fost implicati trotinetisti in ultimii trei ani

Pentru a folosi o trotineta electrica pe drumurile publice, conducatorul acestuia trebuie sa aiba cel putin 14 ani. Aceste mijloace de transport se pot deplasa doar pe pistele special amenajate, iar in cazurile in care acestea nu exista, circulatia lor este permisa numai pe sectoarele de drum unde viteza maxima admisa este de 50 kmh. Circulatia pe trotuar este interzisa. Conditiile sunt prevazute intr-un proiect de ordonanta de modificare a legislatiei privind circulatia pe drumurile publice, in a carei nota de fundamentare se precizeaza ca intre 2016 si 2019 conducatorii de trotinete au fost implicati in 192 de accidente, in care unul a murit, iar 37 au fost raniti grav.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2632 seconds )