Libnet.ro
UNICEF

00:07

Eclipsa de luna, 10 ianuarie 2020. Se poate vedea din Romania Ce trebuie sa faci

Playtech Playtech,
Eclipsa de luna, 10 ianuarie 2020. Se poate vedea din Romania Ce trebuie sa faci

O luna plina care coincide cu o eclipsa lunara penumbrala va aparea pe cer vineri, 10 ianuari. Va fi vizibila pe teritoriul Romaniei. Aceasta va putea fi observata pe tot parcursul desfasurarii. Telespectatorii vor putea urmari evenimentul online prin transmisiuni in direct. Eclipsa de luna, 10 ianuarie 2020 O eclipsa lunara penumbrala este aceea unde . continuă pe Playtech

Eclipsa de luna, 10 ianuarie 2020 LIVE. Cum poti sa vezi mai bine acest fenomen astronomic

Romanii se pot delecta in aceasta seara niste imagini deosebite. Azi, 10 ianuarie, va avea loc prima eclipsa de Luna din anul curent. La ce ora trebuie sa te uiti pe cer ca sa o poti vedea? Eclipsa de luna, 10 ianuarie 2020 LIVE Azi, 10 ianuarie, va avea loc prima eclipsa de Luna .

CURS VALUTAR 10 ianuarie 2020. Euro se apropie de 4,78 lei. Francul elvetian atinge un nivel record

CURS VALUTAR BNR pentru vineri, 10 ianuarie 2020.

MACRO NEWSLETTER-10 Ianuarie 2020

Creditul de consum din SUA a crescut sub asteptari in noiembrie 2019, cu 12,51 miliarde de dolari, dupa un avans de 18,98 miliarde in luna precedenta, iar cresterea anuala s-a temperat pana la 4,5%, de la 4,7% in luna anterioara.

Prima eclipsa de Luna de anul acesta care se va vedea si din Romania. Ce tip de eclipsa se va produce vineri noapte

Luna ianuarie din 2020 este marcata de producerea primei eclipse vizibile de pe teritoriul Romaniei, transmite Agerpres. La 10 ianuarie poate fi urmarit o eclipsa de Luna prin penumbra din Europa, din Asia, din Australia si din Africa.

HOROSCOP DRAGOSTE 10 IANUARIE. Leii se simt extraordinar, Balantele au parte doar de bucurii

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 10 IANUARIE 2020. Astazi are loc eclipsa de Luna plina in Rac care este legata de eclipsa solara in Capricorn ce a avut loc de Craciun si care sunt parte din lantul de eclipse ce se intampla pe axa Rac-Capricorn inca din iulie 2018 incoace si vor continua pana in iulie 2020 cand Nodurile Lunare punctele matematice de pe traiectoria Lunii ce guverneaza eclipsele vor parasi aceste zodii gazda.

HOROSCOP 10 IANUARIE. Racii sunt intr-o stare de spirit emotionala, Berbecii se descurca de minune

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 10 IANUARIE 2020; astazi are loc eclipsa de Luna plina in Rac care este legata de eclipsa solara in Capricorn ce a avut loc de Craciun si care sunt parte din lantul de eclipse ce se intampla pe axa Rac-Capricorn inca din iulie 2018 incoace si vor continua pana in iulie 2020 cand Nodurile Lunare punctele matematice de pe traiectoria Lunii ce guverneaza eclipsele vor parasi aceste zodii gazda.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 10 ianuarie. Gemenii au credinta, Capricornii aleg iubirea

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de VINERI 10 IANUARIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 10 ianuarie. Fecioarele sunt corecte, Capricornii au nevoie de libertate

Iata pentru VINERI 10 IANUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP rune 10 ianuarie. Leii sunt vulnerabili in fata unor atacuri, Taurii nu trebuie sa-si asume riscuri

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru VINERI 10 IANUARIE 2020.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 10 ianuarie. Vremea se schimba din nou radical

Vremea se va incalzi, iar valorile termice vor fi mai ridicate decat in mod normal la aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in nord-estul teritoriului, unde izolat vor fi conditii de ploaie, care dimineata vor putea favoriza formarea poleiului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )