Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce a facut Selly cand a auzit ca Dorian Popa isi schimba numele. Reactia fantastica a vloggerului

Playtech Playtech,
Ce a facut Selly cand a auzit ca Dorian Popa isi schimba numele. Reactia fantastica a vloggerului

Pentru ca a implinit patru ani de activitate in mediul online, Dorian Popa a spus Da provocarii venite din partea unui fan de-al sau. Astfel ca acesta a decis sa isi schimbe numele din buletin, iar vloggerul Selly a reactionat imediat. Ce a facut Selly cand a auzit ca Dorian Popa isi schimba numele Dorian . continuă pe Playtech

Dorian Popa isi schimba prenumele din buletin. Cum se va numi celebrul cantaret si cine face un demers similar

Cantaretul Dorian Popa, 32 de ani, a solicitat schimbarea prenumelui, astfel ca in buletin va fi adaugata porecla ce l-a facut celebru: Hatz.

Dorian Popa isi schimba numele: E o propunere zurli, asa cum zice mamisor

Dorian Popa este hotarat. Vrea sa-si schimbe numele din Dorian Laurentiu Popa in Dorian Hatz Popa. Apelativul Hatz a devenit viral la nivel national, iar cantaretul a scos si o piesa folosind acest.

Dorian Popa isi va schimba prenumele din buletin. Cum se va numi celebrul cantaret

Cantaretul Dorian Popa a decis sa-si schimbe prenumele, in sensul de a adauga in buletin numele care l-a facut celebru: Hatz. Anuntul este publicat in Monitorul Oficial.

Este oficial! Dorian Popa isi schimba numele din buletin si se va numi si Hatz

Dorian Popa, unul dintre cei mai ascultati artisti de la noi, a luat o hotarare la inceput de an. Artistul a decis sa isi schimbe prenumele din buletin. Mai exact, Dorian Popa vrea sa mai adauge in cartea de indentitate si numele melodiei care l-a facut celebru: Hatz.

Dorian Popa a facut o eroare inimaginabila. De ce s-a imprumutat la banca, desi avea bani

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciati artisti, avand un mare succes si in mediul online. Cantaretul a reusit sa isi indeplineasca visele, dar are si un mare regret. E cea mai mare greseala pe care a facut-o artistul. Dorian Popa a facut o eroare inimaginabila Dorian Popa a cunoscut drumul succesului, cu toate .

Dorian Popa a ajuns la spital. Imaginile care par ingrozitoare. Ce s-a intamplat, de fapt

Face ce face, si Dorian Popa isi pune fanii pe jar. De data aceasta, artistul a aparut pe Instagram cu nasul bandajat si cu fata umflata, abia putand sa vorbeasca sau sa respire. Ce i s-a intamplat artistului? Dorian Popa a ajuns la spital Dupa ce si-a surprins fanii cu schimbarea numelui din buletin, Dorian .

Ce nume va avea Dorian Popa in buletin. Si-a socat mama si iubita cu decizia asta

Dorian Popa si-a surprins fanii cu inca un lucru nebunesc pentru a sarbatori numarul impresionant pe care l-a adunat la retelele de socialire. Celbrul jurat de la Nex Star si-a schimbat numele in buletin si si-a socat mama cu decizia luata. Dorian Popa si-aschimbat numele in buletin Celebrul Dorian Popa a facut o schimbare de .

CIA isi schimba imaginea: Un nou logo si un nou site

Agentia Centrala de Informatii CIA), principalul serviciu de informatii al Statelor Unite, isi continua procesul de schimbare a imaginii, dotandu-se de luni cu un nou site, unul susceptibil largirii orizontului de recrutare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )