Libnet.ro
UNICEF

07:15

Identitatea ta online valoreaza mai putin decat ai crede

Playtech Playtech,
Identitatea ta online valoreaza mai putin decat ai crede

Identitatea ta online poate ajunge la vanzare, iar daca ai impresia ca valorezi foarte mult pe internet, s-ar putea sa ai o surpriza. Pe dark web, gasesti o multime de lucruri de vanzare. continuă pe Playtech

Motivul stiintific pentru care simptomele unei raceli te afecteaza mai tare decat pe cei din jur

O raceala sau gripa poate pune la pamant pe oricineinsa se pare ca unele persoane sufera mai rau decat altele. Conform cercetatoriilor de la Universitatea din Virginia, exista e explicatie.

Ion Caramitru, PLATIT MULT mai PROST decat Horatiu Malaele, desi joaca in acelasi spectacol si petrec tot atat timp pe scena

Chiar daca sunt parteneri de scena in acelasi spectacol, Cate-n luna si-n stele, Ion Caramitru este platit mai prost decat Horatiu Malaele. Acest lucru reiese dintr-un document al Primariei Constan.

Ce inaltime are de fapt Regina Elisabeta? Pare scunda, dar este mai inalta decat multe dintre femei

Este cunoscuta drept cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii, iar acesta nu este singurul record pe care Regina Elisabeta il detine la cei 92 de ani. Elisabeta a Marii Britanii este cea mai in varsta.

Pare scunda, dar este mai inalta decat multe dintre femei. Ce inaltime are Regina Elisabeta

Este cunoscuta drept cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii, iar acesta nu este singurul record pe care Regina Elisabeta il detine la cei 92 de ani. Elisabeta a Marii Britanii este cea mai in varsta suverana, are cel mai indelungat mariaj regal, chipul ei apare pe cele mai multe monede si e monarhul care a calatorit in cele mai multe tari.

FOTO Un roman a facut turul Carpatilor cu bicicleta. Pe drum m-am intalnit cu multi straini, mai putin cu romani

Un targovistean in varsta de 42 de ani a facut turul Carpatilor pe bicicleta. Sorin Gheorghe, de profesie inginer in telecomunicatii, a plecat de unul singur, pe doua roti, prin cei mai inalti munti ai Romaniei, pentru pentru a promova frumusetile naturale ale Romaniei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )