Libnet.ro
UNICEF

01:05

Instagram desfiinteaza una dintre cele mai importante functii: nu mai vezi ce fac prietenii online

Playtech Playtech,
Instagram desfiinteaza una dintre cele mai importante functii: nu mai vezi ce fac prietenii online

De cele mai multe ori, o actualizare importanta Instagram este testata pe un public restrans inainte sa fie introdusa la scara globala. Cel mai nou update al aplicatiei a sarit insa peste. continuă pe Playtech

Schimbari uriase pe Instagram! Una dintre cele mai cunoscute functii ale retelei sociale va fi eliminata

Instagram renunta la una dintre functiile pe care le-a avut inca de la lansare. Functia care permitea utilizatorilor sa vada ce aprecieri si comentarii dau prietenii lor altor persoane va fi indisponibila.

OLTCIT: Una dintre cele mai URATE masini din Romania - OLTCIT in 4 portiere

Oltcit a inceput sa fie fabricat la Craiova, din anul 1977. Oltcit Craiova a aparut in urma unui parteneriat intre autoritatile de stat romane si producatorul francez de automobile Citroen. Galeria.

Digi24: in aceasta imagine se ascunde una din cele mai rare feline din lume. Unde este leopardul siberian. FOTO

In aceasta fotografie se ascunde una din cele mai rare feline din lume. E atat de bine camuflata incat este aproape imposibil de depistat.

Cele mai importante organizatii de mediu si-au unit fortele si vor sa scoata 100.000 de romani in strada pentru salvarea padurilor

Greenpeace Romania, DeClic si Agent Greensi-au unit fortele pentru organizarea celui mai mare mars pentru padurile Romaniei.

Balta Zatun, una dintre cele mai cunoscute zone de pescuit din Romania, populata cu mii de kilograme de peste

Pestele a fostcumparat de la Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Ecologie Acvatica, Pescuit si Acvacultura Galati. Greutatea medie a crapului cu care a fost populata balta Zatun este de aproximativ un kilogram.

Destinul nu a mai iertat-o. Una dintre mamele ucise in accidentul din Ialomita mai trecuse pe langa moarte de patru ori

Tragedia din Ialomita, 10 morti dintre care 8 mame ucise. Una dintre ele mai trecuse pe langa moarte de patru ori. Destinul nu a iertat-o. Una dintre mamele ucise in accidentul din Ialomita mai trecuse pe langa moarte de patru ori Un accident, cel mai grav inregistrat anul acesta in Romania, s-a produs sambata, 5 .

Dertour cumpara cel mai mare lant de agentii de turism din Romania

Grupul DER Touristik, una dintre cele mai marii companii de turism din lume, cu sediul in Germania, se extinde in Romania si anunta finalizarea achizitiei celei mai mari retele de agentii de turism din tara.

S-A DAT LEGE! Ramai instant FARA PERMIS, DE SAMBATA! Toti SOFERII ROMANI, in stare de SOC! NU mai ai VOIE DELOC SA FACI ASTA

GATA! De sambata intra in vigoare una dintre cele mai dure legi! Toti soferii romani sunt obligati sa o respecte, altfel raman fara permis.

Topul firmelor de asigurari cu cele mai multe reclamatii in primele sase luni din 2019

Asiguratii au facut peste 9. 400 de reclamatii impotriva firmelor de asigurari in primele sase luni din acest an, in crestere cu 101,2% fata de aceeasi perioada din 2018, iar dintre acestea peste 7. 700 de reclamatii au fost facute de persoane diferite in crestere cu 109,69%), arata datele publicate marti de ASF. Euroins si City Insurance, firme care detin cele mai multe contracte RCA, au strans peste 76% din totalul reclamatiilor unice. ASF mai spune ca cele peste 7. 700 de reclamatii unice reprezinta 1% din totalul dosarelor de dauna avizate de asiguratori in perioada mentionata.

INTERVIU Ambasadorul britanic la Bucuresti, despre cele mai spinoase probleme ale Brexitului. Ce le transmite diplomatul romanilor din Regat

Ambasadorul Marii Britanii in Romania, Andrew Noble, vorbeste, intr-un interviu acordat jurnalistului Ion M. Ionita, despre cele mai spinoase probleme ale Brexitului: ce se va intampla cu granita irlandeza, cum va fi afectata Marea Britanie in cazul unui divort fara acord, cum se va transforma parteneriatul strategic dintre Romania si Marea Britanie si ce vor trebui sa faca romanii care muncesc si studiaza in Regatul Unit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )