Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ce se intampla cu profesorii care refuza sa predea online. Ludovic Orban a facut anuntul acum

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu profesorii care refuza sa predea online. Ludovic Orban a facut anuntul acum

Seful Executivului, Ludovic Orban, a declarat ca vor fi luate masuri legale in dreptul cadrelor didactice care refuza sa predea cursuri online elevilor. Totodata, acesta a anuntat ca, astazi, ministrul Educatiei, Monica Anisie, are consultari cu reprezentantii asociatiilor comunelor, oraselor si municipiilor, cu scopul de analiza cand vor putea fi inchise scolile pentru pregatirea sectiilor . continuă pe Playtech

Ce se intampla cu profesorii care refuza sa predea online. Premierul Orban a facut anuntul

Intrebat ce se va intampla cu profesorii care refuza sa intre online pentru a preda copiilor, premierul Ludovic Orban a declarat ca, impotriva acestora, se vor lua masurile legale.

Orban, despre cadrele didactice care refuza sa predea online: Vom lua masurile legale

Premierul Ludovic Orban spune ca vor fi luate masurile legale daca exista cadre didactice care refuza sa predea online.

Ludovic Orban, despre dascalii care refuza sa predea cursurile online: Vom lua masurile legale care se impun in astfel de situatii (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a facut referire la profesorii care refuza sa predea cursurile online, precizand ca se vor lua masuri legale in aceste cazuri. Ludovic Orban, despre dascalii care.

ORBAN, DESPRE CADRELE DIDACTICE CARE REFUZA SA PREDEA ONLINE: Vom lua masurile legale

Premierul Ludovic Orban spune ca vor fi luate masurile legale daca exista cadre didactice care refuza sa predea online.

Ludovic Orban: Nu pot sa-mi imaginez ca un profesor refuza sa predea

Ludovic Orban atrage atentia cadrelor didactice ca inchiderea scolilor pentru cateva zile inainte si.

LUDOVIC ORBAN: Cursurile nu se vor suspenda in scolile inchise pentru alegeri, se vor tine orele online

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi, intr-o conferinta de presa la Botosani, ca scolile care vor gazdui sectii de votare vor fi inchise o zi sau doua, insa cursurile nu vor fi suspendate, ci vor fi sustinute online.

Ludovic Orban anunta ca mai multe zile cursurile se vor derula online, pentru a permite pregatirea sectiilor de votare

Premierul Ludovic Orban anunta ca mai mai multe zile cursurile se vor desfasura online pentru a permite pregatirea sectiilor de votare si dezinfectarea ulterioara a claselor.

Ludovic Orban, despre informatizarea Caselor de pensii: Visul meu este ca in maxim un an sa nu mai fie nevoie de sedii fizice. Oamenii nu vor mai trebui sa piarda timpul si nervii in fata unor functionari care multe ori nu au chef sa-i serveasca (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca isi doreste ca in cel mult un an sa se ajunga la informatizarea caselor de pensii, astfel incat cetatenii sa poata depuna documentele online si sa nu.

Gabriela Firea, umilita public de Ludovic Orban. Ce a putut sa spuna despre Podul Ciurel, lucrarea ei

Ludovic Orban o umileste public pe Gabriela Firea. El spune ca pasajul Ciurel este inutil daca in prelungire nu se construieste legatura dintre Autostrada A1 si Splaiul Independentei. Gabriela Firea umilita public de premierul Ludovic Orban Premierul Romaniei Ludovic Orban spune ca Pasajul Ciurel duce de nicaieri spre nicaieri deocamdata si este inutil pentru ca .

Ludovic Orban, anunt de ultim moment pentru cei care se intorc din strainatate. Ce vor fi obligati sa faca

Anunt de ultima ora din partea premierului Romaniei. Ludovic Orban a anuntat in cursul diminetii de luni ca in ciuda cresterilor mari de cazuri COVID-19, situatia este pentru moment tinuta sub control, insa Guvernul are in vederea modificarea restrictiilor cu privire la carantinarea cetatenilor pentru 14 zile. Noi masuri sunt in analize si discutii Ludovic .

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )