Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ionel Danca |Institutiile publice vor folosi platforme online pentru acceptarea si gestionarea tuturor documentelor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ionel Danca |Institutiile publice vor folosi platforme online pentru acceptarea si gestionarea tuturor documentelor

Ionel Danca, purtatorul de cuvant al Guvernului, a insistat asupra importantei distantarii sociale, in urma sedintei de Guvern de luni. Prin urmare, acesta a transmis ca una din principalele hotarari ale Guvernului a fost obligativitatea folosirii. continuă pe Wall-Street Ro

Ionel Danca |Documentele medicale vor fi transmise electronic, nu se vor mai folosi cardurile de sanatate

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Ionel Danca, a prezentat concluziile sedintei de Guvern, organizate luni. in ceea ce priveste domeniul sanatatii au fost adoptate cateva hotarari de guvern, prin care online-ul devine noua cale de comunicare intre.

Masuri de digitalizare a statului in contextul COVID-19: Cetatenii vor putea sa depuna solicitari online, semnate electronic, catre toate institutiile publice

Guvernul a aprobat luni, printr-o ordonanta de urgenta, masuri care vor permite utilizarea inscrisurilor in forma electronica atat pentru comunicarea in format digital intre autoritatile si institutiile statului, cat si intre acestea si persoanele fizice si juridice, precum si asigurarea desfasurarii unor procese vitale ale statului prin implementarea mijloacelor informatice si de comunicatii securizate, se arata intr-un comunicat remis HotNews. ro. Cetatenii vor putea sa depuna solicitari online, semnate electronic, catre toate institutiile publice, iar institutiile publice vor fi obligate sa accepte documentele semnate electronic, a precizat luni Sabin Sarmas, presedintele Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei.

Noua procedura la somaj tehnic. Ionel Danca: Nu mai este nevoie de certificatul CSU. Cat vor primi PFA si cei cu alte forme de activitate

Certificatul de situatie de urgenta CSU) a fost eliminat din procedura de subventionare de catre stat a indemnizatiilor de somaj tehnic pentru firmele inchise de autoritati ca urmare a pandemiei de coronavirus COVID-19, a declarat, vineri, pentru StartupCafe. ro, Ionel Danca, seful Cancelariei prim-ministrului. Guvernul a modificat procedura pentru somajul tehnic si a stabilit valoarea indemnizatiei fixe pe care o vor primi persoanele fizice autorizate PFA), intreprinderile individuale si cei cu profesii liberale.

IONEL DANCA: Folosirea cardului de sanatate nu mai este oligatorie pe perioada starii de urgenta

Folosirea cardului de sanatate nu mai este obligatorie in perioada starii de urgenta, a anuntat, luni, Ionel Danca, seful Cancelariei premierului.

IONEL DANCA: Toti angajatorii care au luat masura de suspendare a contractelor de munca se califica pentru ajutorul de stat

Ionel Danca, Seful Cancelariei Prim-Ministrului anunta ca toti angajatorii care au aplicat, in aceasta perioada, masura suspendarii contractelor individuale de munca, ca urmare a efectelor epidemiei de coronavirus, se califica pentru aplicarea facilitatii pentru somaj tehnic, fie ca este vorba de inteprinderi mici si mijlocii, companii mari sau alte forme de angajare.

Ionel Danca |Guvernul a aprobat bugetul de venituri si cheltuieli pentru Metrorex si Posta Romana

In urma sedintei de Guvern de luni, Ionel Danca, purtatorul de cuvant al Guvernului, a declarat ca bugetul de venituri si cheltuieli a fost aprobat pentru companiile de stat, Metrorex, Posta Romana si Compania Nationala de Administrare a.

Ionel Danca, noi explicatii despre plata dobanzilor acumulate in perioada amanarii ratelor

Seful cancelariei premierului, Ionel Danca, a explicat, vineri, la Antena 3, ce se va intampla cu dobanzile acumulate la creditele pentru care romanii solicita amanare.

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )