Libnet.ro
UNICEF

22:30

Live Stream Online U Craiova AEK Atena, Digi Sport TV Preliminarii Europa League

Playtech Playtech,
Live Stream Online U Craiova AEK Atena, Digi Sport TV Preliminarii Europa League

Universitatea Craiova s-a calificat in turul 3 preliminar al Europa League, dupa un meci nebun cu Honved in care au avut loc mai multeincidente grave. Partida s-a decis la loviturile de la 11 metri, scor 0-0 3-1 dupa penalty-uri), iar Mirko Pigliacelli a fost salvatorul oltenilor. Live Stream Online Universitatea Craiova AEK Atena Universitatea . continuă pe Playtech

Live Stream Online CFR Cluj Celtic, Digi Sport, Telekom Sport Champions League

Miercuri, 7 august, zi plina de evenimente. in Tenis se asteapta batalia intre Simona Halep si Jennifer Brady, in direct, la Digi Sport 2, de la ora 20:00. Cu o ora mai tarziu va incepe Champions League, turul 3: CFR Cluj Celtic, pe Digi Sport 1 Europa Lueague. Urmareste Live ce se va intampla .

Cine transmite la TV Universitatea Craiova AEK Atena, din preliminariile Europa League

Universitatea Craiova se va duela cu AEK Atena in turul 3 preliminar al Europa League, iar mansa trei va avea loc joi, 8 august, de la ora 19. 15, pe stadionul Ion Oblemenco din Banie. Duelul dintre cele doua formatii se poate vedea si la TV. Cine transmite la TV meciul Universitatea Craiova AEK Atena .

Live Stream Online FCSB Mlada Boleslav pe Pro TV Preliminarii Europa League

FCSB a ajuns in turul 3 preliminar al Europa League. Aici stacheta peste care vor trebui sa sara bucurestenii este una mult mai inalta, chiar daca nici aceasta nu este de netrecut. Mlada Boleslav reprezinta scoala ceha de fotbal, o scoala foarte apreciata in Europa, dar nu este un nume de top care sa produca .

Asa am trait Craiova - AEK Atena

Universitatea Craiova a primit joi seara vizita echipei elene AEK Atena in prima mansa din turul 3 preliminar al Europa League.

Craiova - AEK Atena: Universitatea, ingenuncheata in Banie. Sanse infime de calificare mai departe pentru olteni

Universitatea Craiova a fost invinsa pe teren propriu, scor 0-2, de AEK Atena, in meciul tur din cadrul turului trei preliminar al Europa League.

CSU Craiova vs AEK Atena 0-2 Misiune dificila pentru olteni la returul din Grecia

Incurajata de peste 3. 000 de copii, CSU Craiova a inceput curajos partida cu AEK Atena, din prima mansa a turului III preliminar al Europa League. Grecii au reusit insa sa preia controlul jocului, iar in minutul 60 au deschis scorul prin Mantalos. Livaja a marcat si el cu cinci minute inainte de final, facandu-le astfel misiunea si mai dificila oltenilor in returul din Grecia.

Craiova, anunt urias pe Facebook: Oltenii cheama fanii pe stadion pentru meciul cu AEK Atena. Suspendarea UEFA, driblata

Teoretic, CS U Craiova va fi nevoita sa infrunte AEK Atena joi, ora 19. 15, Digi Sport) intr-o partida fara spectatori. Practic insa, s-a gasit o portita de scapare.

Universitatea Craiova, invinsa acasa de AEK Atena cu 2-0, in turul al treilea preliminar al Europa League

Universitatea Craiova a fost invinsa de formatia elena AEK Atena cu scorul de 2-0 0-0), joi seara, pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, in prima mansa a turului al treilea preliminar al Europa League la fo.

Europa League: Craiova, invinsa de AEK Atena

Universitatea Craiova a fost invinsa de formatia elena AEK Atena cu scorul de 2-0, pe Stadionul Io.

Craiova rapusa pe teren propriu de AEK Atena

Universitatea Craiova a cedat, joi seara, pe teren propriu, cu 2-0, in prima partida a dublei cu AEK Atena din turul 3 preliminar al Europa League.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )