Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep Ekaterina Alexandrova 3-6, 7-5, 6-4. Campioana de la Wimbledon a revenit senzational la Cincinnati. VIDEO

Playtech Playtech,
Simona Halep Ekaterina Alexandrova 3-6, 7-5, 6-4. Campioana de la Wimbledon a revenit senzational la Cincinnati. VIDEO

Simona Halep Ekaterina Alexandrova se joaca miercuri, 14 august 2019, in turul 2 al turneului de la Cincinnati. Partida este programata pentru ora 18:00 si este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport 2, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent cu . continuă pe Playtech

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Ekaterina Alexandrova, in turul 2 la Cincinnati

Simona Halep debuteaza miercuri, 14 august 2019, in turul 2 la Cincinnati. Numarul 4 mondial o intalneste pe Ekaterina Alexandrova locul 43 WTA), de la ora 18:00. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport 2, dar poate fi urmarita si online in format live video si text. Digi Sport 2 transmite .

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Ekaterina Alexandrova 3-6, 7-5, 6-4 Victoria valorii - Halep, in optimile competitiei

Fara sa fie la un nivel prea ridicat din punct de vedere fizic acest lucru s-a vazut in primul rand la capitolul deplasare), Simona Halep a luptat pentru fiecare minge, a crezut in sansa ei si a avut puterea sa intoarca un meci care parea ca merge spre o victorie a Ekaterinei Alexandrova 3-6, 7-5, 6-4). A fost genul de partida care ne-a dovedit ca uneori jucatorii mari castiga chiar si atunci cand nu se afla intr-o zi fasta. Confruntarea a durat doua ore si doua minute urmeaza Madison Keys sau Daria Kasatkina).

Simona Halep si-a aflat adversara de la Cincinnati. Cu cine joaca in turul 2

Simona Halep si-a aflat adversara de la Cincinnati. Constanteanca va juca, miercuri, 14 august 2019, impotriva rusoaicei Ekaterina Alexandrova, care a trecut in primul tur de Carla Suarez Navaro, scor 6-4, 6-1. Halep si Alexandrova se vor intalni in premiera in circuitul WTA. Simona Halep Ekaterina Alexandrova, in turul 2 la Cincinnati Simona Halep .

Pericolele care o pandesc pe Simona Halep la Cincinnati. Ce cred americanii despre accidentarile sale

Simona Halep isi revine dupa accidentarea suferita la Rogers Cup si este tot mai sigura ca va juca si la Cincinnati. Jurnalistii americani se intreaba daca 2019 va fi anul Simonei. Nu ar fi exclus, dar Simona trebuie sa evite pe viitor alte accidentari pentru a redeveni numarul 1 mondial. Simona Halep la Cincinnati. Sportiva .

WTA Cincinnati: Simona Halep va debuta miercuri la competitia americana (duel cu Ekaterina Alexandrova de la ora 18:00)

Simona Halep, numarul 4 mondial, va juca, astazi, de la ora 18:00, cu jucatoarea din Rusia Ekaterina Alexandrova, locul 43 WTA, in turul doi al turneului de la Cincinnati.

Simona Halep, THRILLER in primul meci de la Cincinnati: A trecut cu greu de rusoaica Alexandrova. Ce adversara de TOP o asteapta in optimi (FOTO)

Simona Halep 27 de ani, locul 4 WTA) s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati, dupa ce a invins-o greu pe rusoaica Ekaterina Alexandrova 24 de ani, 43 WTA), aflata intr-o.

FOTO Cine e Ekaterina Alexandrova, adversara Simonei Halep la Cincinnati si care este pasiunea neobisnuita a rusoaicei stabilita la Praga

Simona Halep va debuta azi la turneul de la Cincinnati, direct in turul secund, unde o va intani pe Ekaterina Alexandrova,.

WTA Cincinnati: Ekaterina Alexandrova (43 WTA), adversara Simonei Halep din turul doi

Ekaterina Alexandrova, Rusia - locul 43 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de la Cincinnati, faza in care o va intalni pe Simona Halep, numarul 4 mondial.

Cu cine joaca Simona Halep in turul 3 la Cincinnati. Va avea un meci extrem de dificil

Simona Halep s-a impus cu scorul de 3-6, 7-5, 6-4 in fata rusoaicei Ekaterina Alexandrova si s-a calificat in turul 3 al turneului de la Cincinnati. Numarul 4 mondial va juca urmatorul meci impotriva invingatoarei dintre Madison Keys locul 18 WTA) si Daria Kasatkina locul 41 WTA). Data si ora de disputare a partidei vor .

Mai joaca Simona Halep la Cincinnati? Mesajul ingrijorator postat dupa accidentarea de la Rogers Cup

Simona Halep ar urma sa joace, miercuri, 14 august 2019, la turneul de la Cincinnati, impotriva invingatoarei dintre Carla Suarez Navarro si Ekaterina Alexandrova. Cu doua zile inainte de debutul in cadrul competitiei, numarul 4 WTA a postat un mesaj ingrijorator pe retelele de socializare si a dat de inteles ca va juca doar daca .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )