Libnet.ro
UNICEF

12:46

Live Stream Online Simona Halep Madison Keys Live Video pe Digi Sport 2 Cincinnati 2019

Playtech Playtech,
Live Stream Online Simona Halep Madison Keys Live Video pe Digi Sport 2 Cincinnati 2019

Simona Halep Madison Keys se joaca in noaptea de joi spre vineri 15-16 august 2019), in turul 3 al turneului de la Cincinnati. Partida este programata pentru ora 2:00 si este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport 2, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va . continuă pe Playtech

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Madison Keys, in turul 3 la Cincinnati

Simona Halep joaca in turul 3 la Cincinnati, in noaptea de joi spre vineri 15-16 august 2019), impotriva americancei Madison Keys locul 18 WTA), nu mai devreme de ora 2:00. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport 2, dar poate fi urmarita si online in format live video si text. Click .

WTA Cincinnati: Partida Simona Halep vs Madison Keys se va juca vineri, dupa ora 02:00

Partida dintre Simona Halep 4 WTA) si Madison Keys 18 WTA), din optimile turneului Premier 5 de la Cincinnati va avea loc in noaptea de joi spre vineri, nu inainte de ora 02:00. Confruntarea este ultima a zilei pe Grandstand, al doilea teren din cadrul complexului Lindner Family Tennis Center din Mason.

Simona Halep Ekaterina Alexandrova 3-6, 7-5, 6-4. Campioana de la Wimbledon a revenit senzational la Cincinnati. VIDEO

Simona Halep Ekaterina Alexandrova se joaca miercuri, 14 august 2019, in turul 2 al turneului de la Cincinnati. Partida este programata pentru ora 18:00 si este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport 2, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent cu .

WTA Cincinnati: Venus Williams, adversara Simonei Halep din sferturi, daca romanca trece de Madison Keys

Venus Williams SUA, 65 WTA) s-a calificat, joi, in sferturile finala ale turneului de la Cincinnati, faza in care se va intalni cu invingatoarea partidei dintre Simona Halep Romania, 4 WTA) si Madison Keys SUA, 18 WTA).

WTA Cincinnati: Madison Keys (18 WTA), adversara Simonei Halep din optimi

Madison Keys SUA, 18 WTA) s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati, faza in care o va intalni pe Simona Halep, numarul 4 mondial.

Cincinnati: Venus Williams este viitoarea adversara a lui Halep, daca romanca trece de Madison Keys

Simona Halep a aflat cu cine se va intalni in sferturile de finala de la Cincinnati, pana sa castige meciul din optimi. Venus Williams nr. 65 WTA) a castigat partida cu jucatoarea din Croatia, Donna Vekic nr. 26 WTA), si s-a calificat mai departe la turneul din Ohio, scor 2-6, 6-3, 6-3, potrivit Mediafax.

Simona Halep va juca in optimile de la Cincinati impotriva sportivei americane Madison Key

Americanca Madison Keys, locul 18 WTA si cap de serie nr. 16, a trecut, miercuri seara, cu scorul de 6-4, 6-1, de rusoaica Daria Kasatkina, locul 41 WTA, calificandu-se in optimile de finala ale turneului de tenis de la Cincinnati OhioSUA), dotat cu.

Cu cine joaca Simona Halep in turul 3 la Cincinnati. Va avea un meci extrem de dificil

Simona Halep s-a impus cu scorul de 3-6, 7-5, 6-4 in fata rusoaicei Ekaterina Alexandrova si s-a calificat in turul 3 al turneului de la Cincinnati. Numarul 4 mondial va juca urmatorul meci impotriva invingatoarei dintre Madison Keys locul 18 WTA) si Daria Kasatkina locul 41 WTA). Data si ora de disputare a partidei vor .

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Ekaterina Alexandrova 3-6, 7-5, 6-4 Victoria valorii - Halep, in optimile competitiei

Fara sa fie la un nivel prea ridicat din punct de vedere fizic acest lucru s-a vazut in primul rand la capitolul deplasare), Simona Halep a luptat pentru fiecare minge, a crezut in sansa ei si a avut puterea sa intoarca un meci care parea ca merge spre o victorie a Ekaterinei Alexandrova 3-6, 7-5, 6-4). A fost genul de partida care ne-a dovedit ca uneori jucatorii mari castiga chiar si atunci cand nu se afla intr-o zi fasta. Confruntarea a durat doua ore si doua minute urmeaza Madison Keys sau Daria Kasatkina).

Simona Halep recunoaste ca locul 1 mondial NU este principalul sau obiectiv. Ce isi doreste castigatoarea de la Wimbledon in aceasta perioada

Simona Halep este a patra favorita la WTA Cincinnati si se pregateste sa dea piept cu Madison Keys 18 WTA) a marturisit ce este cu adevarat important pentru ea in aceasta perioada.

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )