Libnet.ro
UNICEF

14:45

Noi scenarii pentru deschiderea scolilor din Romania si renuntarea la online: Cimpeanu nu se da batut

Playtech Playtech,
Noi scenarii pentru deschiderea scolilor din Romania si renuntarea la online: Cimpeanu nu se da batut

Din momentul in care a fost investit in functia de ministru al Educatiei, Sorin Cimpeanu pare sa nu fi ratat nicio zi in a vorbi despre proiectul sau pentru deschiderea scolilor din. continuă pe Playtech

Totul despre deschiderea scolilor in Romania: unii elevi vor merge mai repede la scoala decat altii

Deschiderea scolilor din Romania si revenirea elevilor in banci este o prioritate majora pentru noul guvern, in functie cu premierul Florin Citu. Dupa o saptamana de dezbateri,.

Avertizare meteo nowcasting. Cod galben de ceata in 8 judete din Romania. Vizibilitatea, redusa sub 200 de metri

Meteorologii ANM au emis o averizare de tip cod galben, in dimineata zilei de miercuri, 6 inauarie, valabila pentru 8 judete din Romania, pana la ora 12. Meteorologii anunta ca stratul dens de ceata va.

VIDEO INTERVIU Marian Timofti, somelier: Scolile de somelieri din Romania scot absolventi pe banda rulanta

Marian Timofti, somelier si formator de somelieri, a acceptat provocarea unui dialog la distanta despre coordonatele moderne ale meseriei de somelier. in cadrul interviului acordat lui Razvan Avram, pentru Drink Insider by HotNews. ro, Marian Timofti a vorbit, cu multa sinceritate, despre tarele scolilor de somelieri din Romania, dar s-a referit si la dezinteresul manifestat de autoritati fata de acest sistem privat de invatamant.

Vedeta din Romania care n-a mai iesit din casa din februarie 2020. Momente tulburatoare, ce probleme de sanatate are

Pandemia de coronavirus a dat total peste cap viata a multora dintre persoanele publice. O vedeta din Romania n-a mai iesit din casa din februarie 2020. Motivul pentru care a luat aceasta decizie drastica este unul legat de problemele de sanatate. Cornel Constantiniu nu a mai iesit din casa de aproape un an in urma .

Vedeta din Romania care s-a pensionat ca sa poata supravietui: Faliment scrie pe mine! Bancile nu au rabdare

De cateva saptamani, poetul si prezentatorul de televiziune este pensionar. El spune ca, dupa ce restaurantele sale din Capitala au dat faliment, a trebuit sa faca acest pas ca sa se poata descurca. Motivul pentru care s-a pensionat Mircea Dinescu Celebrul poet, Mircea Dinescu s-a pensionat. Poetul sustine ca nu se simte deloc pensionar, insa, .

OPINII Cum va avansa digitalizarea in companiile din Romania in 2021?

Multe echipe de management ale companiilor din Romania nu discutau despre digitalizare acum 12 luni. in multe companii nici acum subiectul acesta nu este prioritar pe agenda acestora, pentru ca se discuta despre reducerea costurilor, eficientizare, productivitate si realizarea bugetelor. insa digitalizarea este raspunsul, macar partial, la multe dintre aceste preocupari.

Cine e tanara filmata pe ascuns care a ajuns vedeta pe site-urile pentru adulti din Romania

Nu putine au fost cazurile cand anumite persoane au fost filmate pe ascuns, iar imaginile au ajuns in spatiul public. Dar ce te faci cand lucruri intime ajung sa fie filmate si postate pe site-uri pentru adulti, cu continut pornografic? O astfel de situatie s-a intamplat in 2016, in Alba-Iulia. Protagonistii, doi tineri, au fost .

Dezastru pentru soferii din Romania: anuntul despre benzina si motorina care spulbera toate planurile

Vin surprize neplacute pentru soferii din Romania la inceput de an si totul are legatura cu preturile la benzina si motorina. Pretul petrolului a fost extrem de volatil in ultima.

Veste teribila pentru copiii din Romania. Nu se intampla nici in 2021: Guvernul a facut anuntul trist

Statul s-a angajat, statul s-a sustras. Copiii din Romania nu primesc cei 500 de euro pentru educatie nici in 2021. Amanarea e oficiala, aflam dintr-o ordonanta care a fost oficializata in ultima zi din 2020. Fara sprijin de la Guvern pentru copiii Romaniei: nu vor primi cei 500 de euro pentru educatie nici in 2021 .

Cantareata din Romania care nu vrea sa se casatoreasca desi are relatie de 4 ani: E greu cand esti artist

O cantareata din Romania le-a pus pe jar pe unele dintre femei care abia asteapta sa fie in postura ei. Cu toate ca multe ravnesc la stabilitate si la o relatie inchegata, aceasta nu se grabeste deloc sa imbrace rochia de mireasa si marturiseste ca desi iubeste si e iubita are nevoie de timp singura .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )