Libnet.ro
UNICEF

14:30

Un nou atac extrem de dur la adresa lui Mihai Sora. Un politician lanseaza acuzatii grave

Playtech Playtech,
Un nou atac extrem de dur la adresa lui Mihai Sora. Un politician lanseaza acuzatii grave

Un politician a lansat un nou atac extrem de dur la adresa lui Mihai Sora. Mesajul plin de acuze vine in urma unei campanii publicitare in care acesta a participat, de la eMag. Clipul cu Mihai Sora a starnit un val de reactii, dar si controverse, nu doar in mediul online. Nou atac extrem de . continuă pe Playtech

Fiul lui Mihai Sora: Tata a fost obligat sa lucreze cu Ana Pauker. A fost un ordin!

Atacurile la adresa filosofului Mihai Sora, dupa filmarea unui clip publicitar in care acesta povesteste ororile suferite in timpul regimului comunist, il fac pe fiul acestuia, Tom Sora, sa reactioneze.

Klaus Iohannis, nou atac la adresa premierului: Viorica Dancila genereaza grave blocaje cu consecinte negative pentru romani

Klaus Iohannis vine cu un nou atac dur la adresa premierului Dancila. Presedintele sustine ca actiunile Vioricai Dancila genereaza grave blocaje cu consecinte negative pentru romani Insistenta.

Seful Papaya Advertising, mesaj dur pentru cei care l-au atacat pe Mihai Sora dupa campania eMAG: Nu aveti dreptul sa aruncati cu noroi. Nesimtitilor!

Seful Papaya Advertising, agentie de publicitate care a realizat campania eMAG cu Mihai Sora prin care marcheaza 30 de ani de la Revolutie, a reactionat in fata criticilor starnite si a transmis un mesaj dur celor care au vandalizat un banner pe care apare filosoful.

eMAG x Mihai Sora e cel mai ambitios crossover din Univers pe Romania

EMAG are logo nou. Si-o abordare noua asupra conceptului de comert online. Si un manifest. Si-un parteneriat ambitios, chiar daca limitat in timp, cu Mihai Sora. Poate nu e ceea ce iti.

Mihai Sora si Libertatea ca un Mag

Lume flamanda dupa moralitate pura, influensari si tate de maidan trag de trei zile cu mitraliera de vorbe in Mihai Sora, om cat veacul ca varsta si ca performanta intelectuala. Motivul? Aparitia lui Sora in campania EMag libertate in fiecare zi. Unii zic ca s-a pus Sora pe vandut chiloti si cratite, altii ca venerabilul face tone de bani si-n sfarsit, vai, cei mai infocati o zic cam asa: comunistu dracului cum poate el sa ne povesteasca ce-a fost in comunism? Pai, ce, ba, se compara el cu dizidentii Goma, Doina Cornea? Mintea-saorma si prostia fac un spectacol inutil pe retelele de socializare, inca o data. Uite de ce spotul Sora-Libertate nu trebuie interzis, ars, demonizat.

Fiul lui Mihai Sora reactioneaza in fata atacurilor infame starnite de campania eMAG: Nu a comis niciodata vreo actiune politica reprobabila

Muzicianul Tom Sora, fiul filosofului Mihai Sora, a reactionat dupa ce tatal sau a fost aspru criticat pentru aparitia in campania eMAG ce marcheaza 30 de ani de la Revolutie. El considera ca tatal sau este supus unor atacuri infame, demonteaza acuzatiile ce i-au fost aduse si afirma ca tatal sau nu a comis vreo actiune politica reprobabila.

Cateva observatii in jurul cazului Mihai Sora

Prin aparitia in reclama de la eMAG, Mihai Sora a starnit, involuntar, o intreaga campanie impotriva sa. De la stanga extrema) la dreapta extrema) multi indignati s-au apucat sa-i scormoneasca trecutul si sa dea lectii despre cum trebuia se poarte Sora in trecut, ce nu) trebuia sa faca in ultimii ani sau zilele acestea. Si l-au asociat cu personaje odioase din istoria recenta, i-au atribuit calitati pe care nu le-a avut, l-au facut responsabil moral de fapte pe care nu le-a comis.

VIDEO Mihai Sora, intre lumini si umbre. Ce spune despre perioada in care a lucrat la cabinetul infamei Ana Pauker: Am fost sechestrat in Romania

Aparitia filosofului Mihai Sora 103 ani) in noul clip eMag a iscat discutii aprinse in spatiul public despre caderea lui de a vorbi despre inchisoarea unei natii, care a fost comunismul.

5 produse cu pret redus la eMAG pe care si Mihai Sora le-ar cumpara

Evident, titlul e o gluma. Dar reducerile de la eMAG nu sunt. Asa ca am adunat aici cinci produse pe care sa le alegi, poate le alege si Mihai Sora, si sa astepti Black Friday ceva mai.

Mihai Sora a declansat RAZBOIUL in mediul online. Papahagi: Tu ne povestesti cum ai suferit sub comunism? Ai fost functionar in Ministerul de Externe al Romaniei, condus de Ana Pauker

Mihai Sora a impartit tara in doua tabere. Unii il admira pentru iesirile la protestele organizate impotriva Guvernului PSD, altii spun ca nu se lasa mintiti si ii amintesc ca a facut parte din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )