Libnet.ro
UNICEF

18:30

Parada online de Ziua Marinei 2019. VIDEO cu evenimentul de la Constanta

Playtech Playtech,
Parada online de Ziua Marinei 2019. VIDEO cu evenimentul de la Constanta

Spectacolul naval de amploare de Ziua Marinei Romane, prezentat de mii de marinari militari, zeci de nave, aeronave si ambarcatiuni, a inceput la Constanta. Participa presedintele Klaus Iohannis si ministru al Apararii, Gabriel Les. Pentru marcarea Zilei Marinei Romane, sunt planificate festivitati in Constanta, unde se estimeaza participarea a aproximativ 20. 000 de persoane, in Braila, . continuă pe Playtech

Un militar american a lesinat la Ziua Marinei Romane, chiar in dreptul lui Klaus Iohannis! Detalii de ultim moment (VIDEO)

Un militar din SUA, care participa la festivitatile de Ziua Marinei Romane de la Constanta, a acuzat o stare de rau, resimtindu-se din cauza caldurii. Tanarului i s-a facut rau, s-a dezechilibrat, iar mai m.

Cum a aparut Carmen Iohannis la Ziua Marinei, la Constanta. FOTO

Carmen Iohannis atrage toate privirile la evenimentele publice la care participa. Sotia presedintelui Romaniei se afiseaza in tinute extravagante si da dovada ca este o femeie stilata. Carmen Iohannis a atras toate privirile si la evenimentul organizat la Constanta, cu ocazia Zilei Marinei. Carmen Iohannis a avut o tinuta impecabila la Constanta, de Ziua Marinei .

Incident la Constanta, de Ziua Marinei. Un militar a lesinat in timpul discursului lui Klaus Iohannis VIDEO

Incident la ceremonia de Ziua Marinei de la Constanta. Un militar a lesinat in timp ce presedintele Romaniei tinea un discurs. Colegii femeii doborate de oboseala, caldura si emotii au intervenit imediat pentru a o ajuta. Incident de Ziua Marinei. Un militar a lesinat in timpul discursului lui Klaus Iohannis O femeie militar din Garda .

VIDEO Cel mai mare exercitiu naval din Romania, derulat de Ziua Marinei. Iohannis asista la festivitatile de pe faleza din Constanta

Festivitatile de Ziua Marinei de la Constanta au luat startul oficial la ora 9. Presedintele Klaus Iohannis asista, impreuna cu prima-doamna Carmen Iohannis, la cel mai mare exercitiu naval din Romania.

Ziua Marinei Romane. Spectacol grandios organizat de Fortele Navale Romane - Galerie FOTO si VIDEO

Spectacolul naval grandios de Ziua Marinei Romane. UPDATE - Incident la Constanta, de Ziua Marinei Romane. Un marinar a lesinat UPDATE - Klaus Iohannis a decorat Bricul Mircea.

VIDEO Klaus Iohannis participa la Ziua Marinei de la Constanta. Festivitatile au reguli speciale, in premiera

Presedintele Klaus Iohannis si-a anuntat prezenta la festivitatile de Ziua Marinei de la Constanta. Spectacolul marinaresc incepe la ora 9. 55, pe faleza din fata Comandamentului Flotei din zona Cazinoului.

VIDEO. Un militar american a lesinat in timpul discursului lui Iohannis de Ziua Marinei Gabriel Les: A fost doar o cadere de glicemie, este la Spitalul Militar

Un militar american care participa la festivitatile de Ziua Marinei, de la Constanta, a lesinat in timpul discursului presedintelui Klaus Iohannis.

VIDEO Militar lesinat chiar langa Iohannis, la Ziua Marinei. Reactia presedintelui care isi rostea discursul

Un militar american a lesinat la festivitatile de Ziua Marinei, chiar dupa discursul presedintelui Klaus Iohannis. Tanarul a avut nevoie de ingrijiri medicale.

UPDATE Imagini de colectie de la Ziua Marinei Romane de la Constanta, cel mai mare spectacol naval din Romania. Seful Fortelor Navale: O onoare pentru noi, oamenii marii, sa va avem alaturi (VIDEO)

Update: Viceamiralul dr. Alexandru Mirsu, seful Statului Major al Fortelor Navale, le-a urat celor prezenti la Constanta un cuvant de deschidere. in numele marinarilor militari, dati-mi voie sa va.

Klaus Iohannis, de Ziua Marinei Romane: Marea Neagra, proiect strategic pentru UE si NATO. Avem nevoie de o abordare cuprinzatoare, coerenta si coordonata la toate nivelurile politice (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a reafirmat, joi, la evenimentele de la Constanta care marcheaza Ziua Marinei Romane, unitatea europeana si a NATO. Totodata, seful statului a reiterat rolul esential pe care il are.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2888 seconds )