Libnet.ro
UNICEF

12:15

Primele informatii despre noua mutatie de coronavirus: cat e de periculoasa tulpina din Africa de Sud

Playtech Playtech,
Primele informatii despre noua mutatie de coronavirus: cat e de periculoasa tulpina din Africa de Sud

In aceeasi perioada in care o tulpina de coronavirus din Marea Britanie a inceput sa faca ravagii la nivel global, a ajuns online primele detalii despre o mutatie din Africa de Sud. Acum, se. continuă pe Playtech

Adevarul despre noua tulpina de covid-19. Streinu-Cercel rupe tacerea despre cum actioneaza

Adrian Streinu-Cercel rupe tacerea si spune adevarul despre noua tulpina de covid-19. Medicul explica exact cum actioneaza virusul din Marea Britanie. Cum actioneaza noua tulpina de covid-19 Medicul Adrian Streinu-Cercel spune adevarul despre noua tulpina de covid-19. Profesorul de la Institutul Matei Bals a dezvaluit ca, in Romania, ar putea exista mult mai multe persoane .

O noua mutatie a coronavirusului a fost descoperita in Bavaria

O mutatie a noului coronavirus a fost descoperita la 35 de pacienti infectati recent, intr-un spital din Garmisch-Partenkirchen, in sudul Germaniei - diferita de varianta descoperita in Marea Britanie, insa medicii nu stiu deocamdata daca este puternic contagioasa, relateaza Deutsche Welle DW), potrivit News.

O noua mutatie a coronavirusului SARS-CoV-2, descoperita in Bavaria. Ce spun autoritatile sanitare germane

O mutatie a noului coronavirus a fost descoperita la 35 de pacienti infectati recent, intr-un spital din Garmisch-Partenkirchen, in sudul Germaniei - diferita de varianta descoperita in Marea Britanie, insa medicii nu stiu deocamdata daca este puternic contagioasa, relateaza Deutsche Welle DW).

Noua mutatie sud-africana nu este mai mortala, dar este de 1,5 ori mai contagioasa

Noua tulpina a coronavirusului identificata in Africa de Sud in octombrie, predominanta in prezent in tara de pe continent cea mai afectata de pandemie, nu este mai mortala, dar este de 1,5 ori mai contagioasa, a afirmat luni un grup de experti sud-africani, noteaza AFP.

Rusia. Un politist a fost arestat pentru dezvaluirea unor informatii despre agentii FSB implicati in otravirea lui Navalnii

Un politist din Rusia este urmarit penal pentru dezvaluirea unor informatii care i-ar fi deconspirat pe cei care l-au otravit pe opozantul Aleksei Navalnii, informeaza Reuters.

Mortii din Norvegia ii sperie pe australieni: oficialii cer mai multe informatii despre vaccinul Pfizer

Australia a comandat 10 milioane de doze de vaccin Pfizer dar acum sunt derutati si cauta mai multe informatii dupa ce mai multe persoane din Norvegia au murit la scurt timp dupa vaccinare, conform abc. net. au.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )