Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep , zdrobita de Aryna Sabalenka, in sferturi la Adelaide. Reactia furibunda a romancei

Playtech Playtech,
Simona Halep , zdrobita de Aryna Sabalenka, in sferturi la Adelaide. Reactia furibunda a romancei

Simona Halep Aryna Sabalenka a pierdut fara drept de apel duelul din sferturile de finala ale turneului din Adelaide. Partida ucata joi, 16 ianuarie, de la ora 4:30 si transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport 2, a fost una de cosmar pentru Simona Halep. UPDATE: Simona Halep a avut o reactie . continuă pe Playtech

Simona Halep, invinsa de Arina Sabalenka in sferturi la Adelaide (WTA)

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, a doua favorita, a fost invinsa fara drept de apel de belarusa Arina Sabalenka, cu 6-4, 6-2, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Adelaide Australia), dotat cu premii totale de 848. 000 de dolari.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Adelaide

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a castigat, marti, primul sau meci de simplu din 2020, 6-4, 7-5 cu australianca Ajla Tomljanovic, si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Adelaide Australia), dotat cu premii totale de 848. 000 dolari.

Simona Halep, dupa eliminarea de la Adelaide: Ma simt pregatita pentru Australian Open

Parcursul Simonei Halep la Adelaide s-a oprit in sferturi, faza a competitiei unde a fost invinsa de Aryna Sabalenka 6-4, 6-2). Cu toate ca a inregistrat prima infrangere din noul sezon la simplu), Simona se declara pregatita pentru Australian Open, primul Grand Slam al anului.

WTA Adelaide: Cand va avea loc meciul Simonei Halep cu Aryna Sabalenka

Simona Halep se afla in fata primului test important din 2020, jucatoarea noastra urmand sa o intalnesca in sferturile turneului Premier de la Adelaide pe Aryna Sabalenka 12 WTA, favorita numarul 6). Organizatorii australieni au anuntat programul zilei de joi.

Simona Halep eliminata in sferturi la Adelaide. A pierdut 7 game-uri la rand! (video)

Aventura pentru Simona Halep la turneul de la Adelaide s-a incheiat in faza sferturilor de finala.

Simona Halep nu face o tragedie dupa infrangerea de la Adelaide

Eliminata in sferturi la Adelaide, unde a disputat primele meciuri din 2020, Simona Halep isi indreapta privirea spre Australian Open.

Adversara Simonei Halep din sferturile de la Adelaide, drama de nedescris. Tatal meu abia a murit!

Bielorusa Aryna Sabalenka, adversara Simonei Halep din sferturile de la Adelaide, traieste o drama. Tatal sportivei a murit neasteptat. Adversara Simonei Halep din sferturile de la Adelaide, drama de nedescris Simona Halep, 28 de ani, loc 4 WTA, o va infrunta in sferturi la WTA Adelaide pe bielorusa Aryna Sabalenka, 21 de ani, loc WTA.

Cu cine joaca Simona Halep in sferturi la Adelaide. Este genul de jucatoare care ii poate pune probleme

Simona Halep si-a aflat adversara din sferturile de finala ale turneului din Adelaide. Constanteanca va juca, joi, impotriva sportivei Aryna Sabalenka locul 12 WTA), care a trecut in optimi de Bernarda Pera locul 70 WTA) cu scorul de 7-6, 6-2. Partida este programata la ora 4:30, dar organizatorii pot modifica ora de start in functie .

Simona Halep, duel in sferturi la Adelaide cu singura jucatoare din Top 15 in fata careia nu a pierdut set in cariera

Simona Halep o va infrunta pe Aryna Sabalenka 12 WTA) in sferturile turneului de categorie Premier de la Adelaide, dupa ce sportiva din Belarus s-a impus miercuri dimineata in fata americancei venite din calificari, Bernarda Pera, scor 7-64), 6-2.

WTA Adelaide: Aryna Sabalenka, adversara Simonei Halep in sferturi

Aryna Sabalenka 12 WTA), cap de serie numarul 6, va fi adversara Simonei Halep 4 WTA) in sferturile turneului de la Adelaide. Jucatoarea din Belarus a invins-o pe americanca Bernarda Pera 70 WTA), venita din calificari, scor 7-64), 6-2, dupa o ora si 23 de minute de joc.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )