Libnet.ro
UNICEF

11:46

Simona Halep Garbine Muguruza 6-3, 4-6, 6-4. Simona Halep, calificare dramatica in finala de la Roma

Playtech Playtech,
Simona Halep Garbine Muguruza 6-3, 4-6, 6-4. Simona Halep, calificare dramatica in finala de la Roma

UPDATE, ora 15:30 Simona Halep se califica in finala de la Roma dupa o super victorie in fata ibericei Garbine Muguruza. A fost 6-2, 4-6, 6-4. Urmeaza invingatoarea dintre Marketa Vondrousova si Karolina Pliskova in ultimul act. Simona Halep s-a calificat in finala de la Roma. Un nou break Muguruza. Game . continuă pe Playtech

Asa am trait Simona Halep - Garbine Muguruza in semifinale la Roma

Jucatoarea Simona Halep a jucat, duminica, in semifinala turneului de la Roma.

VIDEO Simona Halep, in finala la Roma: 6-3, 4-6, 6-4 cu Garbine Muguruza Emotiile finalului de meci

Simona Halep a facut pasul cel mare si s-a calificat, nu fara emotii, in finala turneului de la Roma, dupa o victorie muncita cu Garbine Muguruza. Dupa un prim set in control 6-3), jucatoarea noastra a condus cu 4-2 in al doilea, moment din care i-a permis adversarei sa revina in meci 4-6). in decisiv, Simona s-a dus la un game distanta de marea finala 5-1), dar a avut dificultati mari in a inchide partida s-a impus pana la urma cu 6-4, pe serviciul ibericei).

De ce a castigat Simona Halep partida cu Muguruza. Observatia specialistului in tenis

Simona Halep s-a calificat in finala de la WTA Roma dupa ce a avut o prestatie absolut impresionanta contra ibericei Garbine Muguruza. A fost 6-3, 4-6, 6-4 scor final, iar Simona este la a treia finala consecutiva din acest an, dar si la a 13-a victorie consecutiva. De ce a castigat Simona Halep partida cu .

Ce a declarat Simona Halep dupa calificarea in finala turneului WTA de la Roma

Simona Halep a declarat, duminica, dupa calificarea in finala turneului de la Roma, ca i-a scazut un pic energia atunci cand a condus in semifinala cu Garbine Muguruza. Ea a mentionat ca este bucuroasa de modul in care a jucat si ca ii da incredere un astfel de meci.

WTA Roma: Ce spune Garbine Muguruza inainte de semifinala cu Simona Halep

Garbine Muguruza este adversara Simonei Halep din semifinalele de la Roma, meci care este asteptat cu mare interes in lumea tenisului. Iberica este ultima jucatoare care a invins-o pe Simo in circuitul WTA in penultimul act de la Australian Open). De la acel moment, Halep a castigat turneele de la Dubai si Praga, bifand 12 victorii consecutive. Meciul dintre Simona si Garbine va fi LiveText pe HotNews. ro de la ora 13:00.

Simona Halep a invins-o pe Garbine Muguruza si joaca in finala turneului de la Roma

Simona Halep, numarul 2 in tenisul mondial, a invins-o pe Garbine Muguruza si joaca in finala turneu.

Simona Halep, lovitura meciului in victoria superba cu Muguruza. A ridicat fanii in picioare

Simona Halep s-a calificat in finala de la WTA Roma dupa o prestatie absolut impresionanta contra ibericei Garbine Muguruza. A fost 6-3, 4-6, 6-4 scor final, iar Simona este la a treia finala consecutiva din acest an. Si la a 13-a victorie consecutiva. A fost din nou un meci al superlativelor pentru campioana din Romania, .

Simona Halep, supereroul din tenisul feminin. Detaliul observat in timpul meciului cu Muguruza: cu cine a fost comparata

Simona Halep face un nou meci bun pe zgura, la Roma, unde a dominat-o clar pe Garbine Muguruza in setul 1. Romanca a scazut nivelul pe finalul setului doi si va avea nevoie de decisiv pentru calificarea in finala. Si a noua victorie consecutiva. Dupa parcursul excelent pe care l-a avut si la Praga. Simona .

Simona Halep merge in finala WTA de la Roma dupa victoria cu Muguruza

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, duminica, in finala turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 290 dolari, dupa ce a invins-o greu pe spaniola Garbine Muguruza, cu 6-3, 4-6, 6-4.

Simona Halep a luat o decizie radicala dupa calificarea in semifinale. I-a transmis imediat lui Darren Cahill

Simona Halep s-a calificat in semifinale la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Yulia Putintseva. Jucatoarea din Kazahstan a decis sa abandoneze la scorul 6-2, 2-0 in favoarea romancei. Pentru Simona urmeaza un duel cu invingatoarea dintre Garbine Muguruza si Victoria Azarenka, partida care va incepe in scurt timp la Foro Italico. Simona Halep .

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,249 seconds )