Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep Jasmine Paolini 6-3, 6-4, in turul 2 la Roma. Simona se califica, dar a fost nemultumita de joc

Playtech Playtech,
Simona Halep Jasmine Paolini 6-3, 6-4, in turul 2 la Roma. Simona se califica, dar a fost nemultumita de joc

UPDATE, ora 15:07 Simona Halep a obtinut calificarea in turul 3 la WTA Praga, dupa ce a invins-o in minimum de seturi pe Jasmine Paolini, scor 6-3, 6-4. Simona a fost nemultumita de problemele pe care le-a avut la serviciu. Va juca in turul 3 cu invingatoarea dintre Amanda Anisimova si Dayana Yastremska. continuă pe Playtech

Asa am trait Simona Halep - Jasmine Paolini in turul 2 la Roma

Am transmis live text in aceasta pagina meciul pe care Simona Halep il sustine in turul 2 la Roma cu italianca Jasmine Paolini.

WTA Roma: Simona Halep vs Jasmine Paolini (in jurul orei 13:30)

Simona Halep revine miercuri pe teren, la o luna dupa ce a castigat turneul de la Praga primul si singurul la care a participat dupa pauza cauzata de pandemia de coronavirus). Principala favorita a competitiei de la Roma o va intalni in turul al doilea pe Jasmine Paolini Italia, 99 WTA). Partida va fi transmisa in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro in jurul orei 13:30.

WTA Roma: Ce adversara va avea Simona Halep in turul doi - A invins-o surprinzator pe Anastasija Sevastova

Simona Halep va debuta la turneul de la Roma in turul doi a avut liber in runda inaugurala), faza a competitiei unde va da peste o reprezentanta a gazdelor. Jasmine Paolini locul 99 in lume) a produs surpriza si a invins-o luni pe Anastasija Sevastova 46 WTA).

WTA Roma: Simona Halep s-a calificat in optimi (6-3, 6-4 vs Jasmine Paolini)

Chiar daca jocul sau nu a fost la cel mai inalt nivel, Simona Halep principala favorita a turneului de la Roma) s-a calificat in optimi, dupa ce a invins-o pe Jasmine Paolini 99 WTA). Ambele jucatoare au avut probleme in gasirea ritmului, insa Simona si-a demonstrat experienta in momentele mai importante, a profitat si de erorile jucatoarei din Italia a facut 7 duble greseli si a castigat doar 4 din 22 de puncte jucate cu serviciul secund) si s-a impus cu 6-3, 6-4, dupa o ora si 23 de minute de joc.

Simona Halep vs Jasmine Paolini, 6-3, 6-4, in turul 2 la Italian Open 2020. Cu cine ar putea juca romanca in turul 3

Simona Halep continua parcursul spectaculos in 2020, printr-o noua victorie la Italian Open, turneul WTA gazduit la Roma. Jucatoarea romanca a invins-o pe Jasmine Paolini, numarul 99 mondial. Simona.

Cati bani a castigat Simona Halep pentru calificarea in turul 3 la WTA Roma. Premiile au scazut dramatic din cauza pandemiei

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Jasmine Paolini, scor 6-3, 6-4. Este un succes firesc obtinut de Halep, in fata jucatoarei de pe locul 99 in clasamentul WTA. Calificarea intre ultimele 16 la turneul de categorie Premier 5 din Italia este recompensata cu un cec in .

Cu cine joaca Simona Halep in turul 3 la WTA Roma. Va fi un meci foarte complicat!

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Jasmine Paolini, locul 99 WTA, scor 6-3, 6-4. Misiunea romancei va fi mult mai complicata in runda urmatoare. Va avea de infruntat o adversara de top pentru accederea in sferturile de finala. O va infrunta pe invingatoarea dintre Amanda Anisimova .

Simona Halep, declaratie amuzanta despre Darren Cahill! Cum l-a caracterizat pe antrenorul australian

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Jasmine Paolini, locul 99 WTA, scor 6-3, 6-4. A fost un succes pentru care Simona s-a intrebuintat serios. Mai ales ca a fost tradata de serviciu, iar adversara ei a facut break de cinci ori in meci. Cu acest nou .

Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la Roma

Desemnata cap de serie numarul unu la competitia WTA Premier 5 de la Foro Italico, Simona Halep va juca direct in turul al doilea.

Simona Halep: Sunt inca putin speriata

Ajunsa la Roma pentru al doilea turneu dupa reluarea sezonului WTA, Simona Halep spune ca inca este speriata de efectele pandemiei de Covid-19 la nivel global.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )