Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ce suma a donat Ion Tiriac pentru Australia. Oamenii au crezut ca nu vad bine

Playtech Playtech,
Ce suma a donat Ion Tiriac pentru Australia. Oamenii au crezut ca nu vad bine

Ion Tiriac a donat o suma impresionanta pentru incendiile din Australia. Mai mult, fostul mare tenismen s-a aratat marcat de dezastrul produs in ultima perioada, din pricina focarelor de incendiu de vegetatie. Cea care a facut anuntul donatiei generoase a fost fiica sportivului, in cadrul unei postari, in mediul online. Ce suma a donat Ion . continuă pe Playtech

Dezastru pentru ION TIRIAC! A patit-o grav din cauza GRIPEI PORCINE! Milionarii planetei sunt iN STARE DE SOC

Epidemia de pesta porcina africana a dat peste cap planurile celui mai bogat roman. Ion Tiriac nu se va bucura in acest an de traditionala vanatoare de mistreti de la Balc, eveniment la care obisnuia sa ii.

Adrian Minune l-a zarit pe Ion Tiriac in restaurantul in care lua masa. Manelistul s-a dus l-a el si l-a rugat sa faca o poza impreuna. Cum a reactionat miliardarul

Surpriza pentru Adrian Minune. Manelistul s-a aflat in acelasi restaurant cu Ion Tiriac.

Adrian Minune l-a zarit pe Ion Tiriac in restaurantul in care lua masa. Manelistul s-a dus la el si l-a rugat sa faca o poza impreuna. Cum a reactionat miliardarul

Surpriza pentru Adrian Minune. Manelistul s-a aflat in acelasi restaurant cu Ion Tiriac.

Nepotul lui Nicolae Ceausescu ii pune la zid pe romani. Ce mesaj le-a transmis celor care plang pentru Australia

Nepotul lui Nicolae Ceausescu ii critica pe romanii care plang pentru Australia, dupa incendiile devastatoare care au ucis zeci de oameni si sute de milioane de animale. Nationalist convins, Nicu Ceausescu a distribuit un mesaj uluitor, intrebandu-se de ce romanii nu reactioneaza la fel atunci cand vine vorba despre taierile ilegale de paduri din tara .

Kylie Jenner doneaza 1 milion de dolari pentru Australia dupa ce s-a pozat cu papuci de blana

Kylie Jenner a fost taxata de fani pentru ca s-a pozat in papuci de blana naturala si a postat apoi imaginea pe social media, iar acum doneaza 1 milion de dolari pentru Australia din dorinta de a-si repara greseala. Iata aici detaliile! .

Vesti proaste pentru Ion Tiriac: decizia care afecteaza tenisul romanesc

Ministerul Tineretului si Sportului a declarat eligibile 63 de federatii dintre cele 68, care au depus cereri de finantare pentru anul 2020. Din pacate pentru ea, Federatia de Tenis nu se afla pe lista acestora.

Sprijin pentru Australia - peste 40 de artisti romani scot la licitatie lucrari pentru strangerea de fonduri

Un numar de 43 de artisti scot la licitatie, timp de o saptamana, lucrari si diverse obiecte pentru strangerea de fonduri in sprijinul Australiei, unde incendiile de vegetatie au provocat pagube importante, informeaza News. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )