Libnet.ro
UNICEF

18:00

Unde poti sa vezi Survivor Romania 2021 daca nu ai Kanal D. Este si online, gratuit

Playtech Playtech,
Unde poti sa vezi Survivor Romania 2021 daca nu ai Kanal D. Este si online, gratuit

S-a aflat unde poti sa vezi Survivor Romania 2021 chiar daca nu ai acces la Kanal D. in plus, este si online, gratuit. Unde poate fi vizionat Survivor Romania, in afara de Kanal D. Aici poate fi vazut si online, gratis Survivor Romania 2021 se poate vedea si in online. Reality show-ul sportiv va putea . continuă pe Playtech

Survivor Romania 2021 Live Stream Online. Accidentare grava in echipa Faimosilor. S-a incheiat competitia pentru recompensa

Asteptarea a luat sfarsit! Survivor Romania a inceput sambata. Competitia va continua duminica, 10 ianuarie. Spiritele s-au incins intre Faimosi si Razboinici inca de la prima proba, iar pentru editia de astazi a concursului de la Kanal D se anunta noi aventuri si replici acide intre concurentii celor doua tabere, atat pe parcursul traseului, cat .

Costi Ionita a marturisit ce are de gand sa faca la Survivor Romania 2021. Ce colegi norocosi are

Costi Ionita a marturisit ce are de gand sa faca la emisiunea Survivor Romania 2021. Ce colegi norocosi are compozitorul, cititi in articolul de mai jos. Costi Ionita a plecat in Republica Dominicana pentru a participa la Survivor Romania. De ce crede el ca ar putea castiga show-ul TV Costi Ionita a dezvaluit ce va .

Cum i-a uimit Culita Sterp pe romani, la Kanal D. A dat vestea incredibila la Survivor Romania

Survivor Romania 2021 a inceput cu multe emotii pentru concurenti si pentru cei dragi lor, probe dure, mici accidentari, noi trairi, dar si vesti bune. Culita Step a fost cel care a uimit chiar din momentul prezentarii cu o stire de ultim moment. Chiar daca n-o ca castig, o sa merg acasa cel mai fericit .

Probleme mari pentru Simona Hapciuc in prima editie de la Survivor Romania. Simona Halep e singura care o poate intelege

Simona Hapciuc, sexy actrita fascinata de energii si reincarnare, pasionata de sport, este parte a echipei Faimosilor in cadrul celui de-al doilea sezon Survivor Romania 2021. Desi cu un trup atletic si alte valente care o recomanda in competitia de la Kanal D, concurenta a pierdut la toate probele. Traseul, mare parte pe apa, i-a .

Cine este Amna, aparitia surpriza de la Survivor Romania. A trecut prin momente cumplite, plangea in hohote

S-a aflat cine este Amna, aparitia surpriza de la Survivor Romania. A trecut prin momente cumplite, plangea in hohote. Care este motivul, cititi in articolul de mai jos. Cine este Amna, concurenta de la Survivor. Prin ce cosmar a trecut in urma cu sapte ani S-a aflat cine este Amna de la Survivor Romania 2021.

Jador, primul scandal la Survivor Romania. Pe cine a criticat neasteptat la Kanal D, toti au sarit imediat

Competitia dintre Faimosi si Razboinici de la Survivor Romania a adus si primul scandal in echipa condusa de Catalin Morosanu si Jador. Cantaretul de manele s-a enervat dupa a doua proba consecutiva pierduta, de aceasta data pentru recompensa, si a dat vina pe femeile din echipa sa. Jador a facut scandal dupa infrangerea Faimosilor Daca .

Cine este Marilena de la Survivor Romania. A lesinat la prima editie de la Kanal D

S-a aflat cine este Marilena de la Survivor Romania. Concurenta a lesinat la prima editie de la Kanal D. Marilena Cuciurean face parte din echipa Razboinicilor. O concurenta de la Survivor a lesinat in emisiunea de debut a showului TV. Ce s-a intamplat cu Marilena Cuciurean S-a aflat cine este Marilena Cuciurean de la Survivor .

Cine este Roxana Ghita de la Survivor Romania, de fapt. Femeia a fost eroina Razboinicilor la prima editie

Cine este Roxana Ghita de la Survivor Romania, de fapt. Frumoasa blonda a fost eroina Razboinicilor la prima editie a showului de la Kanal D. Roxana Ghita, eroina Razboinicilor in prima emisiune Survivor Romania. Cate probe a castigat Cine este, de fapt, Roxana Ghita, concurenta de la Survivor Romania. Bolnda este eroina Razboinicilor din prima .

Alexandra Stan, moment penibil la Survivor Romania: Saracilor. Si colegii faimosi au fost jenati

Sambata, 9 ianuarie, a avut loc prima emisiune a noului sezon din Survivor Romania, iar Alexandra Stan s-a facut de ras in finalul competitiei pentru premii dupa o remarca la adresa adversarilor. Cum au reactionat cei prezenti, imediat dupa. Alexandra Stan, moment jenant la Survivor. Ce le-a spus la Kanal D Spectacolul oferit de Faimosi .

Cine este Szidonia Szasz de la Survivor Romania. Fosta dansatoare a atras toate privirile

Szidonia Szasz este parte a echipei Razboinicilor in sezonul doi Survivor Romania. Fosta dansatoare spune ca este o persoana puternica, lucru pe care doreste sa-l dovedeasca in lupta din Dominicana. Szidonia Szasz a atras toate privile in prima editie Survivor Romania. Cine este razboinica Szidonia Szasz are 26 de ani si este de profesie tehnician .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )