Libnet.ro
UNICEF

11:16

Standurile pentru televizoare care arata ca niste opere de arta

Playtech Playtech,
Standurile pentru televizoare care arata ca niste opere de arta

Chinezii de la TCL n-au venit inca la noi, asa ca am fost noi la standul lor de IFA 2017, unde am descoperit ca banalele standuri de televizoare pot fi regandite. TCL nu este o firma prea cunoscuta in randurile noastre, dar asta nu inseamna ca nu ar trebui sa le acordam atentie. La standul []. continuă pe Playtech

Ludovic Orban: PNL trebuie sa sustina proiectul de lege ce prevede sistarea ajutoarelor sociale pentru cei care refuza un loc de munca sau cursuri de recalificare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata la Neptun ca liberalii trebuie sa sustina proiectul de lege care prevede sistarea ajutoarelor sociale pentru cei care refuza un loc de munca sau un curs de recalificare, informeaza News. ro.

Ludovic Orban: Trebuie sistat ajutorul social pentru cei care refuza un loc de munca sau un curs de recalificare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata la Neptun ca liberalii trebuie sa sustina proiectul de lege care prevede sistarea ajutoarelor sociale pentru cei care refuza un loc de munca sau un curs de recalificare.

Trebuie sistat ajutorul social pentru cei care refuza un loc de munca sau un curs de recalificare

Liberalii trebuie sa sustina proiectul de lege care prevede sistarea ajutoarelor sociale pentru cei care refuza un loc de munca sau un curs de recalificare, a declarat astazi liderul PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Cerem sistarea ajutorului social pentru cei care refuza sa munceasca

Liderul PNL a declarat sambata, la Neptun, ca liberalii trebuie sa sustina proiectul de lege care prevede sistarea ajutoarelor sociale pentru cei care refuza un loc de munca sau un curs de recalificare, transmite News. ro.

Care sunt semnele care arata un cancer la san? Multe femei le ignora!

De multe ori, femeile isi descopera un cancer la san in stadii tardive. Si asta pentru ca adeseori au tendinta sa ignore primele semne care ar trebui sa le trimita imediat la doctor. Iata.

Ministerul Educatiei a platit 732.000 de lei pentru compendiile care vor tine loc de manuale pentru elevii de clasa a 5-a

Ministerul Educatiei a platit 732. 000 de lei pentru cele 177. 000 exemplare de exemplare din compendiul care va tine loc de manuale pentru elevii de clasa a cincea, a anuntat luni ministrul Liviu Pop. El a dat vina pe guvernul tehnocrat pentru intarzierea licitatiilor pentru manualele elevilor.

Lovitura pentru romanii care sperau la un ban in plus! Anuntul ministrului Muncii

Romanii pot sa-si ia adio de la bani in plus, la care visau! Guvernul a anuntat ca nu are bani sa plateasca nici al 13-lea salariu, nici a 13 pensie. Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a.

Vesti bune pentru cei care vor sa plece in concediu, pe litoral. Preturile au scazut la jumatate

Hotelurilor de pe litoral au redus tarifele la jumatate, incepand cu data de 1 septembrie, astfel ca cererea pentru vacante la inceputul acestei luni nu a scazut comparativ cu varful de.

Vesti bune pentru romanii care vor sa lucreze in institutiile Uniunii Europene. Guvernul a lansat un portal de job-uri

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a anuntat lansarea unei sectiuni dedicate oportunitatilor de angajare la nivelul institutiilor Uniunii Europene pe site-ul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )