Libnet.ro
UNICEF

08:45

CTP, contra de milioane la adresa lui Ludovic Orban. Cu cine a indraznit sa il compare

Playtech Playtech,
CTP, contra de milioane la adresa lui Ludovic Orban. Cu cine a indraznit sa il compare

In aceste zile jurnalistul Cristian Tudor Popescu are treaba, pana peste cap. De la comentariile pe marginea scandalului Coltescu si pana la recenta nominalizare a lui Florin Citu ca premier, jurnalistul comenteaza. Se stie faptul ca jurnalistul nu a avut niciodata cuvinte de lauda la adresa lui Ludovic Orban. Astfel ca, nu se dezminte nici . continuă pe Playtech

Cine este premierul Romaniei in locul lui Ludovic Orban. Decizia de ultim moment

Dupa demisia prim-ministrului Romaniei, intrebarea care sta acum pe buzele tuturor romanilor este cine va fi premier in locul lui Ludovic Orban?!. Iata cine este foarte posibil sa il inlocuiasca. UPDATE Pana la urma, Klaus Iohannis a decis ca Nicolae Ciuca sa fie desemnat premier interimar al Romaniei, pentru urmatoarele 45 de zile. Ciuca .

Cine este Ilie Bolojan. Poate fi premier dupa Ludovic Orban: a schimbat total fata unui oras important

PNL a pierdut alegerile parlamentare, desi se bazau pe procentele de popularitate din ultimele sondaje. Aceasta infrangere l-a determinat pe Klaus Iohannis sa-i ceara demisia lui Ludivoc Orban din functia de Prim-Ministru. Deja se vehiculeaza o lista scurta de nume pentru ocuparea functiei lasate vacante de Orban. Printre numele vehiculate se regaseste si cel al .

Ludovic Orban, jignit dur dupa prezentarea demisiei: Un gest iresponsabil, este inconstient. Pe cine a suparat

In urma rezultatelor finale ale alegerilor parlamentare 2020, partidul PSD a iesit invingator, in detrimentul actualei guvernari condusa de PNL. Potrivit recomandarilor presedintelui tarii, fostul premier al Romaniei, Ludovic Orban, si-a anuntat oficial demisia in cursul serii de ieri. Vestea a venit ca unfulger pentru multa lume, dat fiind faptul ca totul s-a intamplat foarte .

Cine este Nicolae Ciuca, premierul interimar desemnat dupa demisia lui Ludovic Orban

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat caisi depune mandatul de prim-ministru, luni seara. Nicolae Ciuca, ministrul Apararii, a fost desemnatpremier interimarde presedintele Romaniei,.

Ce se intampla cu Ludovic Orban dupa decizia de ieri. Primeste o noua lovitura

Marti, Ion Cristoiu a vorbit despre schimbarile din interiorul PNL dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie. Potrivit jurnalistului, demisia lui Ludovic Orban de la sefia Guvernului va declansa batalii interne pentru sefia PNL. Ce se intampla cu Ludovic Orban dupa decizia de ieri Potrivit publicistului, schimbarile rapide care au avut loc pe scena politica dupa .

Reuters a publicat stirea cu demisia lui Ludovic Orban ilustrand cu poza lui Viktor Orban

Se intampla si la case mai mari. Agentia de presa Reuters a publicat rapid o stire cu demisia premierului roman Ludovic Orban din fruntea guvernului, doar ca a ilustrat din greseala cu poza premierul maghiar Viktor Orban.

Klaus Iohannis, decizie fara precedent. E oficial, Ludovic Orban nu mai este premier

Discutia dintre presedintele Iohannis si premierul Orban, care a avut loc astazi, la Palatul Cotroceni,nu a fost una placuta pentru actualul premier si presedinte al PNL. Ludovic Orban va anunta in aceasta seara ca isi da demisia din functie, dar ramane presedinte la partid. UPDATE Ludovic Orban a anuntat ca a demisionat din functia .

LUDOVIC ORBAN: Exista sansa de formare a unei majoritati parlamentare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, ca liberalii vor negocia cu USR PLUS, UDMR si cu minoritatile nationale pentru formarea unei majoritati parlamentare, iar negocierile vor incepe de joi, transmite Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: BPN al PNL a decis ca propunerea pentru functia de premier sa fie Florin Citu

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca Biroul Politic National al liberalilor a decis, cu o singura abtinere, ca Florin Citu sa fie propus pentru functia de premier, transmite Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Discutiile cu Iohannis au vizat pasii de urmat pentru formarea unei majoritati si constituirea unui guvern

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca, la intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis pe care a avut-o astazi la o vila de protocol alaturi de mai multi lideri liberali, discutiile au vizat o analiza a alegerilor si pasii pentru formarea unei majoritati parlamentare si pentru constituirea cat mai rapida a unui guvern.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2587 seconds )