Libnet.ro
UNICEF

13:30

CTP a vazut umilinta suprema: Ce a facut Ludovic Orban, de fapt, dupa ce Citu a fost numit premier

Playtech Playtech,
CTP a vazut umilinta suprema: Ce a facut Ludovic Orban, de fapt, dupa ce Citu a fost numit premier

La finalul negocierilor din coalitia PNL, USR-PLUS si UDMR, cele trei partide politice au anuntat ca numele premierului propus este cel al lui Florin Citu. Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat rezultatul. Ce a facut Ludovic Orban, de fapt, dupa ce Citu a fost numit premier Vineri seara, dupa negocierile dintre cele trei formatiuni politice, . continuă pe Playtech

Culise. Cum si-a pus Ludovic Orban o parte a partidului in cap. Liderul PNL, confruntat direct de mai multi colegi din conducere pe tema retragerii lui Citu

Sedinta cu scantei la PNL. Ludovic Orban s-a vazut confruntat de mai multi membri ai conducerii centrale dupa ce a incercat sa-i convinga pe tema retragerii lui Florin Citu din propunere de premier al PNL, pentru a fi el nominalizat iarasi el. Cel mai vehement contestatar al lui Orban si aparator al lui Citu a fost secretarul general, Robert Sighiartau, sustin surse politice.

Un prim acord de principiu in coalitia PNL, USR-PLUS si UDMR: Florin Citu-premier, Ludovic Orban - sef la Camera Deputatilor Negocierile continua

Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR au ajuns vineri la un acord de principiu pentru formarea noului Guvern. Mai exact, liderii celor trei partide au convenit in principiu ca Florin Citu sa fie premier, iar Ludovic Orban sef la Camera Deputatilor, au declarat pentru HotNews. ro surse participante la discutii. in conditiile in care USR a facut un pas inapoi, discutiile continua pentru structura Guvernului in care USR-PLUS sa aiba o compensare. Potrivit acelorasi surse posturile se vor imparti: 8-PNL, 7 USR si 3 UDMR.

Variantele PNL pentru continuarea negocierilor: Florin Citu premier, Ludovic Orban presedinte al Camerei Deputatilor Ludovic Orban premier, Florin Citu presedinte al Senatului (VIDEO)

Ludovic Orban a anuntat miercuri seara doua variante posibile cu care PNL va continua negocierile cu USR PLUS si UDMR. Una dintre ele este aceea ca Florin Citusa fie propunerea de premier, iar Ludovic.

Ludovic Orban, desfiintat de Marcel Ciolacu. Acuze fara precedent

Presedintele PSD Marcel Ciolacu il acuza pe Ludovic Orban ca mituieste primarii PNL pentru a ramane in continuare la sefia partidului. Totodata el a precizat ca niciun Guvern sau premier nu si-a permis sa emita o astfel de hotarare, insa sub Guvernul lui Orban s-a intamplat de trei ori acest lucru. Ludovic Orban, desfiintat de .

Mandatul PNL de negociere are doua variante: Florin Citu premier si Ludovic Orban presedinte la Camera sau Orban premier si Citu presedinte la Senat

Ludovic Orban a declarat miercuri, dupa sedinta conducerii liberale, ca mandatul PNL la negocierile pentru formarea unei coalitii guvernamentale include doua variante - Florin Citu premier si Ludovic Orban presedinte la Camera sau Orban premier si Citu presedinte la Senat. Liderul liberalilor a precizat ca votul dat in Biroul Permanent National a fost un vot in unanimitate, .

Florin Citu e noul premier al Romaniei. Ludovic Orban, totul despre noul guvern si vicepremieri

Vineri seara, Ludovic Orban a anuntat ca negocierile pentru structura Guvernului s-au incheiat, iar Florin Citu este premierul care etse sprijinit de PNL, USR-PLUS si UDMR. Florin Citu e noul premier al Romaniei Astfel,PNL o sa primeasca sefia Camerei Deputatilor, iar USR-PLUS pe cea a Senatului. in plus guvernul va avea 18 ministri, cu doi .

LUDOVIC ORBAN: Citu-propunerea de premier sustinut de PNL, USR PLUS si UDMR

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat astazi ca PNL, USR PLUS si UDMR au convenit asupra structurii Guvernului si a functiilor de conducere din Parlamen.

LUDOVIC ORBAN: Citu-propunerea de premier sustinut de PNL, USR PLUS si UDMR

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat astazi ca PNL, USR PLUS si UDMR au convenit asupra structurii Guvernului si a functiilor de conducere din Parlamen.

Marcel Ciolacu il acuza pe Ludovic Orban ca mituieste primarii PNL pentru a ramane la sefia partidului: Niciodata, niciun prim-ministru nu si-a permis asta

Presedintele PSD Marcel Ciolacu l-a acuzat joi seara pe liderul PNL Ludovic Orban ca guvernul a emis o Hotarare de Guvern prin care primarii PNL ar primi sume importante de bani, cu scopul de a-i mitui si de a-l sustine pe Orban la sefia partidului.

Oda pentru Ludovic Orban. Antonel Tanase, fost SGG: Daca cineva e potrivit pentru functia de premier, acela este Orban. Cu el Romania se va dezvolta

Antonel Tanase, recent ales deputat si fost secretar general al Guvernului, a publicat un mesaj in care il prezinta pe Ludovic Orban drept liderul providential care poate dezvolta Romania si care e indreptatit sa conduca noul Guvern.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )