Libnet.ro
UNICEF

15:45

Demisie surpriza chiar azi in Guvernul Orban, dupa plecarea lui Ludovic

Playtech Playtech,
Demisie surpriza chiar azi in Guvernul Orban, dupa plecarea lui Ludovic

O demisie surpriza a avut loc chiar azi in Guvernul Orban, dupa plecarea lui Ludovic. Despre ce demisie importanta este vorba, vedeti in articolul de mai jos. Directorul de cabinet al lui Ludovic Orban a demisionat. Este al doilea apropiat al fostului premier care renunta la functie Demisie surpriza chiar azi in Guvern, dupa plecarea . continuă pe Playtech

Gina Pistol, in lacrimi chiar azi, de ziua ei. Ce a patit iubita lui Smiley

Gina Pistol anivereseaza azi, 9 decembrie, varsta de 40 de ani. Aceasta a inceput ziua speciala cum nu se poate mai bine, Smiley facandu-i o surpriza atat de frumoasa, incat a fost emotinata pana la lacrimi. Gina Pistol, in lacrimi chiar azi, de ziua ei Gina Pistol nu a uitat sa le povesteasca momentul si .

Ciolacu: PSD are un avantaj in exit-poll. Le multumesc romanilor care au inteles ca Guvernul Orban trebuie sa plece acasa

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, imediat dupa inchiderea urnelor, ca PSD are un avantaj in exit-polluri si le-a multumit romanilor care au inteles ca guvernul Orban trebuie sa plece acasa.

Ce se intampla cu Alex Bodi dupa gratii, chiar azi. Ipostaza in care nu a fost niciodata

Alex Nicolae Bodi implineste astazi 36 de ani si, de asemenea, isi serbeaza si ziua onomastica. in trecut, omul de afaceri organiza cu mare fast astfel de evenimente. Dar lucrurile sunt mult mai complicate pentru el in acest an. Se afla in arest, astfel ca nu se pune problema sa petreaca de ziua lui. Pe .

Rares Bogdan: Guvernul Orban a avut cel mai greu mandat din ultimii 100 de ani, cu exceptia razboaielor mondiale. Nu avem ce sa le reprosam colegilor nostri, nici Presedintele

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, s-a aratat de parere ca nimeni din partid nu are ce sa le reproseze ministrilor din guvernul Orban, care a avut cel mai greu mandat din ultimii 100 de ani, cu.

Dezamagirea traita de Ianis Hagi chiar azi, pe teren. Ce s-a intamplat la meciul lui Glasgow Rangers

Glasgow Rangers a reusit o noua victorie impresionanta in prima liga din Scotia, pe terenul celor de la Ross County, scor 4-0. Formatia antrenata de Steven Gerrard conduce autoritar clasamentul in Scotish Premier League, cu 14 puncte in fata rivalei Celtic. Totusi, verzii au trei partide mai putin disputate. Una programata chiar astazi, impotriva celor .

Ce se intampla cu Ludovic Orban dupa decizia de ieri. Primeste o noua lovitura

Marti, Ion Cristoiu a vorbit despre schimbarile din interiorul PNL dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie. Potrivit jurnalistului, demisia lui Ludovic Orban de la sefia Guvernului va declansa batalii interne pentru sefia PNL. Ce se intampla cu Ludovic Orban dupa decizia de ieri Potrivit publicistului, schimbarile rapide care au avut loc pe scena politica dupa .

Orban, dupa ce Barna a spus ca varianta Ciuca-premier nu ar fi cea mai buna: isi dau cu parerea fara sa fi luat noi o decizie Conducerea PNL, intalnire de taina cu Iohannis la Vila Lac

Liderul PNL, Ludovic Orban, a sustinut marti seara, dupa ce conducerea PNL s-a intalnit cu presedintele Klaus Iohannis la Vila Lac 1, ca discutiile au vizat formarea unei majoritati parlamentare, pentru constituirea unui guvern cat mai repede, ci nu impartirea portofoliilor. intrebat despre vocile critice din USR privind varianta ca ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, sa fie sustinut de liberali pentru un mandat plin de premier, Orban a raspuns: isi dau cu parerea fara sa fi luat noi o decizie.

ORBAN: Dupa numararea voturilor si calcularea mandatelor, se poate forma o majoritate parlamentara fara PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban a declarat ca se poate forma o majoritate parlamentara fara PSD.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )