Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dublarea alocatiilor, mai improbabila ca niciodata: ce scuza are guvernul Orban

Playtech Playtech,
Dublarea alocatiilor, mai improbabila ca niciodata: ce scuza are guvernul Orban

In teorie, din momentul in care Klaus Iohannis a decis dublarea alocatiilor la copii, lucrurile ar trebui sa fie destul de simple. Guvernul Orban este insa de alta parere. Vom creste alocatiile. Cum le vom creste, vom vedea. , a declarat Ludovic Orban, reusind sa integreze intr-o aura totala de mister momentul exact al maririi alocatiilor . continuă pe Playtech

Guvernul amana dublarea alocatiilor pentru copii pana la 1 august

Dublarea alocatiilor pentru copii este amanata pana la 1 august, premierul aproband introducerea pe ordinea de zi, la propunerea ministrului Muncii, a unui proiect de ordonanta in acest sens.

Presedintele Iohannis: Atat eu, cat si Guvernul Orban ne dorim dublarea alocatiilor. Premierul si ministrii isi fac ultimele calcule (VIDEO)

Presedintele Romaniei a subliniat, miercuri, ca atat el, cat si Guvernul Orban isi doresc dublarea alocatiilor, precum si ca premierul Ludovic Orban si ministrii sai isi fac ultimele calcule.

Prima reactie a ministrului Muncii dupa ce Iohannis a promulgat dublarea alocatiilor. De unde ia bani Guvernul

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat ca Guvernul va respecta dublarea alocatiilor, promulgata de presedinte. Demnitarul a subliniat ca echipa Orban va incerca sa gaseasca banii necesari pentru acest lucru, acoperirea acestei cheltuieli in plus se va face la rectificarea bugetara din a doua jumatate a anului.

Dancila ii transmite lui Orban sa o sune daca nu gaseste bani pentru dublarea alocatiilor

Presedintele interimar al Organizatiei de Femei a PSD, Viorica Dancila, a declarat marti ca Guvernul Orban trebuie sa dea dovada de responsabilitate si sa puna in practica legea privind dublarea alocatiilor pentru copii, iar daca nu gaseste solutii, sa sune la Guvernul PSD.

Dublarea alocatiilor copiilor, promulgata de presedintele Klaus Iohannis

Guvernul Orban, obligat sa aplice legea la prima rectificare bugetara, in luna iulie Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, ieri, legea prin care sunt dublate alocatiile pentru copii. Conform noului act normativ, alocatia ajunge la 600 de lei pentru copiii de pana la 2 ani pana la 3 ani pentru copiii cu dizabilitati) si la 300 de lei pentru cei cu varste intre 2 si 18 ani.

Marius Budai a gasit solutia pentru dublarea alocatiilor copiilor: Le-am spus si guvernantilor!

Fostul ministru al Muncii sustine ca a gasit o solutie prin care alocatiile copiilor ar putea, intr-adevar, sa fie dublate. Marius Budai a mai declarat ca le-a comunicat si actualilor guvernanti toate aceste informatii. Alaturi de anumite indicatii despre sursa de finantare pentru aceste drepturi banesti ale copiilor. Marius Budai a gasit solutia pentru dublarea .

GABRIELA FIREA, DUPA PROROGAREA LEGII PRIVIND DUBLAREA ALOCATIILOR: Este grav tot ceea ce se intampla in tara

Primarul Capitalei si presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, s-a revoltat dupa anuntul facut de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, care a anuntat ca legea privind dublarea alocatiilor copiilor va fi prorogata pana la jumatatea acestui an.

Presedintele Iohannis a promulgat Legea privind dublarea alocatiilor pentru copii

Proiectul de lege al PSD privind dublarea alocatiilor pentru copii a fost promulgat marti de presedintele Klaus Iohannis. Premierul Orban a spus in mai multe randuri ca PSD da dovada de iresponsabilitate crescand alocatiile, din nou. Actul normativ intra in vigoare la data de intai a lunii urmatoare celei in care acesta se publica in Monitorul Oficial.

Klaus Iohannis a promulgat Legea privind dublarea alocatiilor pentru copii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, Legea privind dublarea alocatiilor pentru copii.

Klaus Iohannis a promulgat dublarea alocatiilor pentru copii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind dublarea alocatiilor pentru copii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )