Libnet.ro
UNICEF

01:05

Este oficial! Ludovic Orban a anuntat majorarea alocatiilor. Cati bani vor primi in plus milioane de romani

Playtech Playtech,
Este oficial! Ludovic Orban a anuntat majorarea alocatiilor. Cati bani vor primi in plus milioane de romani

Majorarea alocatiilor si a pensiilor sunt doua dintre cele mai dezbatute si asteptate promisiuni. Atat ministrul Muncii, cat si cel al Finantelor, dar si premierul au transmis diferite variante in ceea ce priveste procentul majorarii. Potrivit digi24, promisiunea maririi alocatiilor pentru copii pare sa fie foarte aproape de indeplinire. Cu cat ar putea creste alocatiile . continuă pe Playtech

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre cresterea alocatiilor

Ludovic Orban a facut, in urma cu scurt timp, la sediul PNL, declaratii in ceea ce priveste majorarea alocatiilor. Premierul sustine ca alocatiile vor fi majorate, insa nu se stie inca procentul cu care acestea vor creste, urmand sa fie stabilit pe baza prognozelor.

Ludovic Orban: Ne gandim la o majorare in etape a alocatiilor, dar procentul si ritmul depind de prognoze Ce a spus premierul despre cresterea pensiilor

Guvernul Orban va majora alocatiile copiilor in mai multe etape, iar procentul si rtimul de crestere depind de prognoze, a anuntat premierul. Premierul Ludovic Orban, despre cresterea pensiilor si a.

Gata, Guvernul trebuie sa scoata banii pentru romani. Este oficial. E obligatoriu

Odata cu decizia CCR de constitutionalitate a legii ce permite dublarea alocatiilor copiilor, Guvernul Orban s-a vazut fortat ca de la data de 1 august sa puna in aplicare legea votata anul trecut in decembrie. Gata, Guvernul trebuie sa scoata banii pentru romani Aceasta decizie, din punctul de vedere al guvernantilor, vine cum nu se .

Violeta Alexandru, despre majorarea alocatiilor: Pana la 1 august vom lua o decizie. Trebuie sa tinem cont de posibilitatile pe care le are bugetul

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, sambata, ca Guvernul va lua pana la 1 august o decizie privind majorarea alocatiilor pentru copii. Aceasta a insistat ca decizia CCR prin care a fost declarata ne.

Premierul Ludovic Orban: Mastile ar putea deveni obligatorii si in aer liber, in spatii foarte aglomerate. Programul teraselor ar putea fi limitat. Pe plaja, ar putea fi impusa distantare fizica pentru toate persoanele

Prim-ministrul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca se discuta despre purtarea obligatorie a mastii de protectie si in aer liber, atunci cand este vorba despre spatii foarte aglomerate, ca spre exemplu pe.

Masca de protectie, obligatorie si in spatii deschise? Ludovic Orban, anuntul pe care niciun roman nu dorea sa-l auda

In contextul cresterii explozive a numarului de cazuri, Ludovic Orban a anuntat in urma cu putin timp, posibilitatea impunerii unei masuri restrictive de purtare a mastii in spatii deschise si aglomerate. Vestea a venit dupa analiza rezultatelor testelor COVID-19, in urma unor weekend-uri extrem de aglomerate pe litoralul romanesc. Zonele aglomerate reprezinta un risc major .

LUDOVIC ORBAN: BPN al PNL, convocat sambata pentru definitivarea candidaturilor la alegerile locale

Biroul Politic National al PNL se va reuni sambata pentru a definitiva candidaturile la alegerile locale, a anuntat presedintele partidului, premierul Ludovic Orban.

Noi masuri de restrictie! Anuntul facut de Ludovic Orban! Ce ii asteapta pe romani?

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni, la sediul PNL, ca se analizeaza mai multe masuri de prevenire a coronavirusului pentru zonele aglomerate, una dintre acestea fiind posibilitatea de a impune purtarea mastii in astfel de spatii, chiar daca sunt in aer liber.

Ludovic Orban: Discutam posibilitatea de a impune obligativitatea purtarii mastii si in aer liber

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca sunt in analiza mai multe masuri pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus, printre care limitarea programului pentru terase si cluburi, respectarea regulilor de distantare pe plaja pentru toti cei care sunt acolo, indiferent daca fac parte din aceeasi familie si obligativitatea purtarii mastii in aer liber, in spatiile aglomerate.

Ludovic Orban: Discutam posibilitatea de a impune obligativitatea purtarii mastii si in aer liber

Premierul Ludovic Orban a anuntat astazi ca sunt in analiza mai multe masuri pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )