Libnet.ro
UNICEF

20:02

Gata, Guvernul trebuie sa scoata banii pentru romani. Este oficial. E obligatoriu

Playtech Playtech,
Gata, Guvernul trebuie sa scoata banii pentru romani. Este oficial. E obligatoriu

Odata cu decizia CCR de constitutionalitate a legii ce permite dublarea alocatiilor copiilor, Guvernul Orban s-a vazut fortat ca de la data de 1 august sa puna in aplicare legea votata anul trecut in decembrie. Gata, Guvernul trebuie sa scoata banii pentru romani Aceasta decizie, din punctul de vedere al guvernantilor, vine cum nu se . continuă pe Playtech

Alegeri locale 2020. Ce spune Orban despre amanarea organizarii alegerilor. Mesajul important al premierului pentru romani

Pe 28 august incepe campania electorala pentru Alegerile Locale 2020, dar in acest moment este o presiune din ce in ce mai mare pe Guvernul Orban de a amana data alegerilor tinand cont de situati in care se afla Romania in acest moment. Alegeri locale 2020. Ce spune Orban despre amanarea organizarii alegerilor Ludovic Orban .

Noua Casa 2020. Guvernul a adopat programul. Care sunt noile conditii de creditare pentru romani

Programul Noua Casa, referitor la stimularea achizitiilor imobiliare de catre familiile tinere, a fost aprobat, astazi, de Guvernul Orban. Anuntul a fost facut de seful Cancelariei premierului, Ionel Danca. Guvernul a aprobat programul Noua Casa in forma aprobata de Guvern, programul Noua Casa, care inlocuieste mult mai cunoscutul program Prima Casa, permite garantarea cu 60% .

Ce are de gand Guvernul cu centrala de la Cernavoda. Investitii de 8-9 miliarde de euro. Anuntul premierului pentru romani

Guvernul anunta investitii masive la Centrala de la Cernavoda! Cel care a facut anuntul a fost premieul Ludovic Orban, care a spus ca are in plan investitii in valoare 8-9 miliarde de euro la centrala nucleara, atat pentru retehnologizarea reactorului 1, cat si pentru construirea reactoarelor 3 si 4. Premierul Ludovic Orban anunta investitii de .

INSP, semnal de alarma pentru romani! Ce trebuie sa faca fiecare cetatean in urmatoarea perioada

Avand in vedere evolutia alarmanta a cazurilor de infectare cu noul coronavirus, Institutul National de Sanatate Publica le reaminteste cetatenilor importanta respectarii masurilor de prevenire si limitare a raspandirii noului virus. INSP trage un semnal de alarma Autoritatile sanitare roaga populatia, prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul oficial, sa respecte cu strictete masurile de .

Ce se va intampla, de fapt, cu pensia de stat. Avertismentul dur al specialistilor pentru romani

Specialistii financiari trag un puternic semnal de alarma legat de pensie si ne invata ce sa facem pentru a ne bucura de ceva bani la varsta la care nu vom mai putea munci. Acestia spun ca nu trebuie sa ne punem prea multe sperante in sistemul national de pensii, deoarece nu se stie cat va .

Raed Arafat a anuntat data la care Romania poate reintra in starea de urgenta. Vesti proaste pentru romani

Raed Arafat a anuntat o veste pe care unii dintre romani sigur au luat-o in calcul, in special dupa ultimele vesti. Secretarul de stat a sustinut ca putem intra din nou in carantina totala. Raed Afarat, despre o noua stare de urgenta Raed Arafat a venit cu detalii despre lucrul de care se temeau unii .

Lovitura grea pentru romani. Ce se intampla de la miezul noptii

Cazurile de coronavirus din Romania au inceput sa creasca intr-un ritm alert. Ce se intampla cu romanii incepand din aceasta noapte. Lovitura grea pentru romani. Ce se intampla de la miezul noptii Roberto Speranza, ministrul italian al Sanatatii a anuntat printr-un mesaj pe Twitter vineri, ca cetatenii care au calatorit in Romania si Bulgaria, .

Raed Arafat, previziuni sumbre pentru romani. Cand si cum se va termina pandemia de COVID-19 in tara noastra

Raed Arafat a explicat in cursul serii de ieri care ar putea fi solutia pentru a iesi din aceasta criza sanitara si din pandemia de COVID-19 cu care se confrunta tara noastra. Din pacate, vestile nu sunt imbucuratoare, deoarece milioane de cetateni nu sunt responsabili, iar spitalele au ajuns sa nu mai faca fata numarului .

Apelul disperat al unui preot pentru romani. E un trend acum sa nu mai crezi in nimic

Un preot tanar nu doar ca nu crede in COVID-19, ci ii indeamna si pe enoriasii sai sa nu mai creada in teoriile conspirationiste legate de virusul care a facut milioane de victime la nivel mondial. Care sunt argumentele acestuia? Un preot indeamna enoriasii sa nu creada in COVID-19 Un preot indeamna oamenii sa nu .

Lovitura dura pentru romani. Autoritatile au decis inchiderea piscinelor si reducerea programului la terasele in aer liber. in ce orase se aplica restrictiile

Decizie fara precedent in Arges, unul dintre judetele din Romania cu cele mai multe cazuri de coronavirus. Autoritatile au decis impunerea unor masuri stricte in 12 localitati din acest judet, dupa ce premierul Romaniei a auntat ca aceasta zona se afla sub supraveghere, fiind luata in calcul carantina zonala pe acest teritoriu. Printre restrictiile stabilite .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )