Libnet.ro
UNICEF

09:00

Guvernul Orban ia masuri drastice. Sute de mii de romani isi vor pierde locul de munca

Playtech Playtech,
Guvernul Orban ia masuri drastice. Sute de mii de romani isi vor pierde locul de munca

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, marti seara, a tras un semnal de alarma, intr-un interviu acordat celor de la Digi 24. Este vorba de numarul mare de angajati in administratie, spunand ca vor exista restructurari. Guvernul Orban ia masuri drastice in momentul de fata, conform datelor furnizate de Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, in administratie exista un . continuă pe Playtech

Replica halucinanta a Gabrielei Firea, pentru cei ingrijorati de poluarea din Bucuresti. A inceput scandalul cu Guvernul Orban

Se pare ca atacurile indreptate spre Primaria Capitalei, venite de la Guvernul Orban, nu au lasat fara replica edilul Capitalei. Gabriela Firea a pornit razboiul declaratiilor impotriva reprezentantilor Guvernului Orban. Replica halucinanta a Gabrielei Firea, pentru cei ingrijorati de poluarea din Bucuresti Totul, pare-se, ar fi pornit de la o postare a Gabrielei Firea, pe .

PSD arunca bomba despre guvernul Orban: Condamnam aceasta maniera!

PSD sustine ca Guvernul liberal aloca fondurile pentru infrastructura dupa culoarea politica a celor care au initiat sau au dezvoltat proiectele si eticheteaza acest lucru drept un act iresponsabil de vendeta politica si un atentat la interesele nationale, precum si ale comunitatilor.

TENTATIVA PSD, ANULATA DE LIBERALI Guvernul Orban a modificat OUG 1142018

Guvernul a aprobat, ieri, o ordonanta de urgenta prin care prevederile din legea de modificare a OUG 1142018 si a altor acte normative din domeniul fiscal-bugetar sa poata intra in vigoare. Premierul Ludovic Orban a precizat ca, in lipsa acestui act normativ, executia bugetara pe 2020 poate fi afectata din cauza faptului ca legea asumata in Parlament a fost atacata la Curtea Constitutionala de catre reprezentantii PSD.

Guvernul Orban a suspendat pensiile speciale pentru alesii locali si a inghetat sporurile pentru bugetari si punctul de amenda

Guvernul a adoptat in cadrul sedintei de luni, o ordonanta de urgenta pentru modificarea OUG 1142018, in contextul in care proiectul de lege pe care Executivul Orban si-a asumat raspunderea a fost atacat la CCR.

Decizii importante pentru banii romanilor. Ce pregateste Guvernul Orban

Premierul Ludovic Orban i-a urgentat ministrului Finantelor Florin Citu, precum si ministrului Justitiei Catalin Predoiu sa obtina avizul CES pentru OUG care ar urma sa preia toate modificarile aduse de Guvern Ordonantei 114, proietectul de lege pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea.

Olguta Vasilescu, atac la Guvernul Orban: Teapa marca PNL!

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, i-a acuzat pe membrii cabinetului Orban ca arunca banii imprumutati fara sens, din moment ce nici investitiile nu sunt sustinute, nici veniturile nu mai cresc.

Victor Ponta ia la tinta alegerile anticipate propuse de Guvernul Orban

Cred ca trebuie sa se incheie luna de miere a Guvernului Orban. Si-au trecut bugetul asa cum l-au f.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )