Libnet.ro
UNICEF

11:02

Ce se intampla cu Ludovic Orban dupa decizia de ieri. Primeste o noua lovitura

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu Ludovic Orban dupa decizia de ieri. Primeste o noua lovitura

Marti, Ion Cristoiu a vorbit despre schimbarile din interiorul PNL dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie. Potrivit jurnalistului, demisia lui Ludovic Orban de la sefia Guvernului va declansa batalii interne pentru sefia PNL. Ce se intampla cu Ludovic Orban dupa decizia de ieri Potrivit publicistului, schimbarile rapide care au avut loc pe scena politica dupa . continuă pe Playtech

Ludovic Orban, dupa vizita la MAE: Sunt 748 de sectii de votare in strainatate Toate sunt dotate cu mijloacele sanitare de protectie, prevazute de lege (VIDEO)

In cursul zilei de sambata, premierul Ludovic Orban a efectuat o vizita la Ministerul Afacerilor Externe, pentru a vedea cum se desfasoara votul romanilor din diaspora. Am venit la Ministerul.

Ludovic Orban, dupa vizita la MAE: Sunt 748 de sectii de votare in strainatate Toate sunt dotate cu mijloacele sanitare de protectie, prevazute de lege (VIDEO)

In cursul zilei de sambata, premierul Ludovic Orban a efectuat o vizita la Ministerul Afacerilor Externe, pentru a vedea cum se desfasoara votul romanilor din diaspora. Am venit la Ministerul.

UPDATE Ludovic Orban: Am luat decizia de a demisiona cand am vazut rezultatul alegerilor Ce spune despre posibilitatea de a fi propus din nou premier

Ludovic Orban a evitat sa raspunda clar daca presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia din functia de premier, spunand ca demisia este o decizie personala, iar la intrebarile repetate ale jurnalistilor Orban a afirmat ca a luat aceasta decizie dupa ce a vazut rezultatul alegerilor parlamentare.

Surse: Ce functie ar putea primi Ludovic Orban dupa ce pleaca de la Palatul Victoria

Presedintele PNL, Ludovic Orban, incearca sa obtina sustinerea partidului pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dupa ce a demisionat de la sefia Guvernului, sustin surse din partid, potrivit Antena3.

Mesajul lui Ludovic Orban dupa vot: Puneti-va pecetea pe soarta Romaniei!

Premierul Ludovic Orban a facut primele declaratii, dupa ce si-a exprimat votul pentru alegerile parlamentare.

Cine este premierul Romaniei in locul lui Ludovic Orban. Decizia de ultim moment

Dupa demisia prim-ministrului Romaniei, intrebarea care sta acum pe buzele tuturor romanilor este cine va fi premier in locul lui Ludovic Orban?!. Iata cine este foarte posibil sa il inlocuiasca. UPDATE Pana la urma, Klaus Iohannis a decis ca Nicolae Ciuca sa fie desemnat premier interimar al Romaniei, pentru urmatoarele 45 de zile. Ciuca .

Ludovic Orban, jignit dur dupa prezentarea demisiei: Un gest iresponsabil, este inconstient. Pe cine a suparat

In urma rezultatelor finale ale alegerilor parlamentare 2020, partidul PSD a iesit invingator, in detrimentul actualei guvernari condusa de PNL. Potrivit recomandarilor presedintelui tarii, fostul premier al Romaniei, Ludovic Orban, si-a anuntat oficial demisia in cursul serii de ieri. Vestea a venit ca unfulger pentru multa lume, dat fiind faptul ca totul s-a intamplat foarte .

Cristoiu: Ludovic Orban ar trebui sa-si dea demisia din functia de presedinte PNL

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat, luni seara, la Antena 3, decizia lui Ludovic Orban de a depune mandatul de premier. Potrivit acestuia, Orban ar trebui sa demisioneze din functia de presedinte al PNL, dupa rezultatul dezastruos inregistrat de liberali la parlamentare.

SURSE: Premierul Ludovic Orban ia in calcul o demisie de la sefia guvernului

Premierul Ludovic Orban ia in calcul sa demisioneze din fruntea guvernului, au declarat pentru G4Media. ro surse politice. Decizia vine dupa alegerile parlamentare pierdute de PNL duminica si dupa intalnirea extrem de scurta a lui Orban cu presedintele Iohannis de azi de la pranz, Transmite News. ro.

Reuters a publicat stirea cu demisia lui Ludovic Orban ilustrand cu poza lui Viktor Orban

Se intampla si la case mai mari. Agentia de presa Reuters a publicat rapid o stire cu demisia premierului roman Ludovic Orban din fruntea guvernului, doar ca a ilustrat din greseala cu poza premierul maghiar Viktor Orban.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,194 seconds )