Libnet.ro
UNICEF

10:30

intelegerea secreta dintre Ludovic Orban si Dan Barna. Ce se intampla acum intre PNL si USR-Plus

Playtech Playtech,
intelegerea secreta dintre Ludovic Orban si Dan Barna. Ce se intampla acum intre PNL si USR-Plus

Cu doar cateva ore inainte de sedinta cu Klaus Iohannis, partidele PNL si USR-PLUS au dorit sa gaseasca o solutie pentru deblocarea negocierilor in ceea ce priveste urmatorul presedinte al Camerei Deputatilor. A fost facut o intelegere secreta intre Ludovic Orban si Dan Barna. Ce intelegere au facut Ludovic Orban si Dan Barna Luni, 14 . continuă pe Playtech

Surse. Klaus Iohannis, intalnire cu Florin Citu, Ludovic Orban, Dan Barna, Dacian Ciolos si Kelemen Hunor

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste la acesta ora cu premierul propus de PNL, Florin Citu, Ludovic Orban, Dacian Ciolos, Dan Barna si Kelemen Hunor, potrivit unor surse politice citate de G4Media. ro.

Ciolacu: Ludovic Orban si Dan Barna, doi looseri care vor sa obtina sefia de la Camera ca sa se salveze in interiorul partidului

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca adevarata miza a negocierilor dintre PNL, USR-PLUS si UDMR o reprezinta ramanerea in functiile de presedinte de partid a lui Ludovic Orban si Dan Barna. De fapt, sunt doi lideri politici - Ludovic Orban si Dan Barna, doi looseri, amandoi au pierdut alegerile - care vor sa obtina sefia de la Camera Camera Deputatilor - n. r. ) ca sa se salveze in interiorul partidului.

De ce Ludovic Orban si Dan Barna trag cu dintii de sefia Camerei Deputatilor

Negocierile dintre PNL, USR PLUS si UDMR pentru formarea noului guvern s-au blocat chiar din prima zi. Motivul: sefia Camerei Deputatilor, ravnita atat de Ludovic Orban PNL), cat si de Dan Barna USR). De ce e o miza atat de importanta?.

Ludovic Orban, mesaj raspicat. Ce se intampla daca PSD va detine presedintia Senatului sau a Camerei Deputatilor

Ludovic Orban a declarat, joi, ca nu exista niciun risc daca PSD va detine conducerea Senatului sau a Camerei Deputatilor. Liderul PNL a subliniat ca exista o majoritate parlamentara in ambele camere, iar Coalitia va putea sa le conduca si pe una si pe cealalta, deoarece asa este normal.

Dan Barna vrea sa fie presedinte la Camera Deputatilor sau vicepremier in viitorul guvern

USR vrea postul de presedinte al Camerei Deputatilor pentru Dan Barna, iar in caz ca acesta va fi ocupat de Ludovic Orban, Barna ar urma sa fie vicepremier in Guvernul Citu. Mai mult decat atat, USR si-ar dori cate un secretar de stat in fiecare minister.

Ludovic Orban, despre ce s-a discutat in sedinta de la Cotroceni. Va exista un acord!

Ludovic Orban a facut primele declaratii dupa sedinta din aceasta dimineata de la Cotroceni, la care a fost invitat de presedintele Klaus Iohannis, alaturi de co-presedintele USR PLUS, Dan Barna, dar si de liderul UDMR, Kelemen Hunor.

Reactie dura in USR dupa prezentarea unei discutii dintre Dan Barna si Crstian Ghinea: Nu dai delete la mizeria aia de grup, refugiul nebunilor? E o idee foarte buna

Noi conflicte au izbucnit in randul membrilor USR, dupa ce consilierul primarului municipiului Brasov, Allen Coliban, a publicat un filmulet in care apar presedintele USR, Dan Barna, si europarlamentarul US.

Nou scandal in USR. Cum ii ironizeaza Dan Barna si Cristian Ghinea pe criticii din partid:Sa dai delete la mizerie aia de grup

O parte a membrilor USR sunt din nou revoltati Dan Barna si Cristian Ghinea dupa ce acestia au vorbit despre posibila desfiintare a grupului intern de comunicare Poiana lui Iocan.

Digi24: Un filmulet cu Dan Barna si Cristian Ghinea provoaca revolta in USR. Din echipa lui Coliban se cere demisia celor doi

Un filmulet in care apar presedintele USR, Dan Barna, si europarlamentarul USR, Cristian Ghinea, in care cei doi discuta despre posibilitatea desfiintarii grupului de comunicare si dezbatere al membrilor partidului, o platforma in care sunt extrem de criticati, a provocat o reactie de revolta din partea useristilor.

CTP, contra de milioane la adresa lui Ludovic Orban. Cu cine a indraznit sa il compare

In aceste zile jurnalistul Cristian Tudor Popescu are treaba, pana peste cap. De la comentariile pe marginea scandalului Coltescu si pana la recenta nominalizare a lui Florin Citu ca premier, jurnalistul comenteaza. Se stie faptul ca jurnalistul nu a avut niciodata cuvinte de lauda la adresa lui Ludovic Orban. Astfel ca, nu se dezminte nici .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )