Libnet.ro
UNICEF

14:00

Lovitura pe care o da Rares Bogdan. Ce functie va avea in noul Guvern

Playtech Playtech,
Lovitura pe care o da Rares Bogdan. Ce functie va avea in noul Guvern

Se negociaza pentru formarea viitorului Guvern, iar discutiile din interiorul PNL sunt tot mai dure. Presedintele Klaus Iohannis este de acord sa-l desemneze din nou premier pe Ludovic Orban, daca coalitia PNL, USR-PLUS si UDMR il va propune, scrie Ziarul de Cluj. Ce functie va avea Rares Bogdan in noul Guvern Surse politice spun pentru . continuă pe Playtech

Bombele pe care le are de dezamorsat noul Guvern

Noul Guvern va avea o misiune dificila din punct de vedere economic: sa gestioneze o pandemie care inca afecteaza numeroase sectoare, sa elaboreze bugetul pe 2021, astfel incat sa inceapa consolidarea mult ceruta de UE fara sa creasca taxele si sa decida ce face cu majorarea pensiilor si cu pensiile speciale.

IOHANNIS: Optimal ar fi ca noul Guvern sa se instaleze imediat dupa Craciun

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, ca optimal ar fi ca noul Guvern sa fie instalat imediat dupa Craciun, relateaza Agerpres.

Nicolae Ciuca, despre o propunere a sa ca premier in noul Guvern: Nu comentam pe zvonuri

Premierul interimar Nicolae Ciuca a declarat luni ca nu a avut nicio discutie cu presedintele Klaus Iohannis sau cu liderul PNL Ludovic Orban in vederea unei propuneri a sa in functia de premier pentru noul Guvern.

Klaus Iohannis, despre motivul blocarii negocierilor intre PNL, USR PLUS si UDMR: Au incercat, unii sa negocieze via media Optimal ar fi sa fie instalat noul Guvern imediat dupa Craciun

Intrebat despre motivul blocarii negocierilor dintre partidele de centru-dreapta pentru formarea noului guvern, presedintele Klaus Iohannis a precizat ca incercarea unor partide, pe care nu le-a nominalizat, de a ne.

Mediastandard.ro:Cum a reactionat presa online la prelungirea negocierilor pentru noul Guvern

Desi a trecut mai bine de o saptamana de la alegerile parlamentare, principalele partide si presedintele tarii nu au reusit inca sa decida cine va ocupa functia de prim-ministru al Romaniei si cum va arata viitorul Cabinet. Pana acum, am observat ca au existat disensiuni in randul posibilei coalitii de guvernare PNL USRPLUS UDMR, in principal pentru ca nu au putut sa se hotarasca in privinta functiilor pe care liderii le vor primi. Dupa demisia lui Ludovic Orban despre care am scris mai multe aici), acestuia i-ar fi fost promisa, de catre Klaus Iohannis, sefia Camerei Deputatilor, pe care ulterior a cerut-o Dan Barna.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2808 seconds )